Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskaz Paravinje, ne da je upitan, nego je od prvog dana ništavan... Tako to biva kada se \"maze\" ovakvi likovi umjesto da da se mlate dok ne propjevaju sve od A do Ž.
Vi sa SAX-a niste baš sasvim \"čitav\"...Zaista mi nije jasno kako možete omogućavati komentare na tekstove ovakvog sadržaja...Jedino objašnjenje je da svjesno podstičete na mržnju, nacionalizam i ostale kretenluke...
crne obrve ..ko da je dedo turcin bio
Dvojica umno poremecenih bolesnika!Da Bog dá vas niko ne nosio onako,nego vas s\'noge na nogu u jarak sutali!
Meni nije jasno dali je ovdje upetljana i država, da se narodu skrene pažnja sa goručih problema. I da se EU dokaže, kako se Hrvatska bori za svoje gradjane, kao i protiv svakog oblika nasilja. Ima li ovdje i državne zavjere, jer bilo je u toj zemlji Croatici i drugih nestanaka ali se ovoliko nije dizala ni potraga ni halabuka, Ipak mislim da je djevojka živa, ali u kandžama državne mafije.
Nadam se da je ziva i vesela, Dobro dosla svojim roditeljima i prijateljima.Zalosno kako ljepa djevojka.
a vala ste dosadni vise sa tom antonijom, hebi je tam, ljudi ginu svaki dan pa se o njima ne napise ni clanak. i ovo : \"upitan iskaz paravinje\" smo culi hiljadu puta.. daj popuste malo
Tekst necu komentarisati samo hocu da pozdravim Hady, siguran sam da ce ona ovaj tekst citati a nadam se i komentare :)))
ne treba od njega uzimati iskaz na fin nacin, trebaju ostriji biti... ovako nece nigdje stici...
prodao je luđak
Lahko mi je za Antoniju, ona sad uziva negdje na moru. Plaza, more, pice, sex, ....
tekst nisam ni citao,ali u svakom slucaju...j.e.b.o vam ona m.a.t.e.r