Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poznato je da se siptari kote brat sa sestrom
Ovdje u ch.. uhapsen jedan ALBANAC IZ KOSOVO svoju rodnu cerku silovao kad je imala 13 godina.... a majka joj je znala i nista nije rekla... cerka napunila 19 godina i tuzela roditelji.. uhapsen je i dobio 6 godina zatvora...
hocemo R E F E R E N D U M Av AvAv Av!!!
siptari spavaju po sedam u sobi a samo jedan ima prijavu boravka, imaju asfaltirano lice. Mi Goranci iz Dragasa cemo da im jeb.emo majku arnautsku.
Servi stari ROBOVSKI PODANIČKI narod. Ante=Sentinel-jedan te isti lik koji vas bezze loži,a ustvari potomak srbina turske SLUGE I PODANIKA,MOLIMO VAS servi SLUGE TURSKE ZADNJIH 500 GODINA,POKUŠAJTE SE \"odcijepiti\" DA VAS ZA SVA VREMENA SMJESTIMO U JEDNU DRŽAVU TJ BEOGRADSKI PAŠALUK :)
Jah, sta cete sada? A otcjepljenje RS ni pod razno. Samo probajte, ovaj put cemo vas pravo udesiti.Nece vam ni smrdija pomoci.
zna li neko, šta vojvodina čeka?
stoka siptarska, a niko ne prizna siptarske pasose.
Drumovi ce pozeljet\' Turaka, al\' Turaka nidje biti nece... :)))))))))))))
E sad Bogami treba Sipcima pruziti ruku i cestitam im RepubLJik sto jest jest najbolji je SPS i Sloba Milosevic. Jos sad kada krenu masovna priznanja od ostalih drzava medju njima i BiH ako bog da Insalah!
Sta sad ovim Bosanskim Pravoslavcima kao drago sto Srbija osta konacno bez Kosova jos i cestitaju Siptarima ? Nasta ste spali moji pravoslavci hehehehehe . I jos se sada nadaju da ce im se Genocidni Entitet odvojiti hoce hoce kao sto ste BiH pripojili Srbiji 92-ge. A Srbija nikad nije slabija nego sad ovo treba Sandzak i Jug Srbije (Presevo i Bujanovac) da iskoriste jer igubise Kosovo gledaju a neispalise nijedan Metak hahahahah kakvi ste vi Junaci ? P.ic.ki.ce jedne !!!!!
Moje mudze, uzimate mi ime i lazmo se predstavljate, vidim da krv nije voda, zar nije ljepse ime Vladimir ili ti Vlado, staro, slovensko ime, za koje znas njegovo znacenje , nego imena tipa Vehbija, Suljaga i itd.
Vidi Selme, vidi Selme. Ode ona sa njima dvojicom. Opaaaaaaaa Kako ove sponzoruše uvijek sebi nađu, a ova još namah dvojicu. Haman iskusna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XE XE XE Imao sam onomad i ja jednu Selmu. Ako je kao ova koju sam ja znao pogledaj bre, nemoj da dama ostane sama! Tamo sam sada. Nastavicemo. Sto su bre ovi nervozni? Kao se se RS odcepila, a ne Kosovo?
Dobro. Moze Risto. Selma bi htijela da je dodam na Face Book listu, ali ja imam jako istancan ukus. Morala bi mi zagolicati mastu da razmotrim tu opciju. Kako se tebi cini, da li se trudi da je zamijetim, ili je to tek mladalacki sarm koji vjezba na meni naivnome?:-)