Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kontam samo zasto prenositi ovakve vijesti u BiH? Ovo je lokalna vijest, ne tice se vanjske politike Srbije, pogotovo ne prema BiH, ni je ni za samu Srbiju neka ogromna vijest, tako da bi bolje bilo da pisete o BiH, i to po mogucnosti kakve pozitivnije vijesti, a ne samo crnu hroniku od Australije do Amerike.
@NewName Zato sto ce mamlazi kao ti, ja i ostali kliknuti na vijest, pokoji mamlaz nece imati instaliran adblocker i vidjet ce reklame koje kliks servira te ce kliks dobiti neku paricu. Ako ti mislis da je kliks to da tebe ucini sretnim, varas se. Crna hronika unosi paru.
@NewName KLIX PISE O RINGISPILU A NECE O TOME DA JE DOGOVOREN I POTVRDJEN DNEVNI RED SASTANKA VUCIC-HOTTI U BRISELU ZA ČETRTAK
ovih sranja me uvijek bilo strah..
Boze sacuvaj..jest ovaj Balkan "prokleto mjesto"za zivot da mi Tito iz groba ustane i kaze nije rekao bih mu da laze..Naj bolje odavde u trrk sto dalje.
Boli me q Srbiju.. i sve vezano za nju
Probudio se mali jovan u zemunu sav krvav u lancima. Pitali ga šta se zadnje sjeća - KAŽE RINGIŠPILA U SOMBORU
Ajmo pozdrav za kaskadereee
Ima li koja nesreća da vas zaobiđe? Ko vas kleo, nije štedio.
Cuj sve jace mijere uvode a rade ringispili ovo je preslo sve mjere pa i samu koronu
Teferič ,a korona hara.
Zamišljam u bolnicu kako dovlače djecu i govore "popadali sa ringišpila"...znam da nije smiješno ali ne mogu izdržat😂😂
@Bedevijan joj suti😂 moja djevojcica jedne godine ila hoce na ringispil kod rtv doma.ja znam da je plasljiva,ali ajde,hoce i hoce.ringispil se pokrenu ona poce vristati i povracati.sjebala sam se bila
Hali Gali Halid
Za te stvari ima tehnička kontrola. Ali kao i auta kod nas ,puno se mučka
oprema od majke rusije ukradena u cernobilu
Nosači pucaju samo kad su preopterećeni i nisu kontrolisani. Korozija, napukline... jeftini lanac iz kine
@Spektakularan To je sad rasistički ispad. Ima Cigana ili Roma koji vode ovakav biznis i drže se pravila i standarda korištenja ovakvih postrojenja.
Vučić je kriv. Mora dati ostavku :))
@InteIidjentBaznijek Intelidjent idi zavari ovo, spasavaj nebesku nejac 🕷
@LuciferoviPodanici Hebe mi se za njiha. Zavarivaću kad ringišpil budne dolazio u Novi Pazar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)