Pretukao muškarca ispred kafane
3
Nenad Čanak: Spreman sam za zatvor
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respekt. Fizički obračun nije najbolje rješenje ali od policije nema fajde. Sa ološem se treba obračunati inače će te maltretirati do iznemoglosti.
ni od nase policije nema fajde. trebamo pravdu uzeti u svoje ruke. neka si namlatio bahatog vlasnika. misli ako ima para da mu je sve dozvoljeno.
E Canak Canak, zaglavice tamo samo tako. Tvoje ponasanje je ipak nedopustivo. Ti se ponasas kao da si osvojio svet i vladas njime, e pa ne moze druze to.
Canak debelo si zabrljao, to sto se hvalis ocu u zatvor ni ne znas sta te ceka.
Ma treba tebi dobra cuza, da vidis kako bi bio dobrica
Njegovo ponasanje i bahacenje je nedopustivo, samo sto ga je prosla vlast pruzala i jos podrzavala. Ali zato nova vlast ne gleda kroz prste. Treba ga smestiti u zatvor odmah pa neka se opameti.
Ma nije ga trebao odma mlatiti, platice covjek poslije , nije imao taj dan para. Ili je mozda ljubomora, pusila gazdi u kafani a tebi krivo, odvuces ravu kuci i onda ispadas mangup sa svojim tjelohraniteljima. Ako ravi nije sta jasno , mogla je z vati i policiju, ovako sve u magli, dajte izjavu i tog sto ga je istukao.
mozda postane musliman u zatvoru.u zatvoru dobijes:guzn.i sex,sidu i islam
Kao da si mene pitao, Bravo Čanak.
neka ga je izmlatio. al je trebo i rodicu da jos vise premlati. sta ce ona u toj kafani sa muskarcima.
Jesi odvratan ko pas, ali ako je bilo kako kazes onda ti je opravdano sto si ga namlatio, trebo si vise.
da je ovo uradiio u usa .. dobio bi 10 godina bez obzira da je kongresmen .. usput niko ovdje ne spominje da on NIJE TUKAO nego su TUKLI NJEGOVI TJELOHRANITELJI ... i da nije nikakva braticina NEGO NJEGOVA 20 glodina SPONZORUSA... a on je poznat po tome
tipican ust.asa, koji se ponekad radja i kod sr.ba .. za 5 dana je 5 puta mjenjao izjavu .. na kraju je trazio da ga skusptina zastiti zato sto je tukao covjeka .. a prica o braticini je prica za malu djecu..posvadjali se oko spozoruse
Fakat velikacke frustracije naseg naroda; ne kontam ove sto podrzavaju bilo cije batinanje od bilo koga, bio Canak ili ko drugi, pa valjda se treba boriti za pravnu drzavu, eto sad policija kriva sto nije intervenisala, pa dje je tu policija uopste bila upletena? u afektu mozes udariti jednom, dvaput triput, ali kad pocnes sutati nogama i rukama i to jos sa pomagacima, onda tu nema vise afekta, nego je u pitanju klasicna agresija. ne znam ni sta je bilo ni kako je, mozda je tip kretencina zadnja prosta i brutalna, ali dje ces uzimat vlast u svoje ruke, jos pogotovo covjek kao Canak, kojem je sav politcki rad bio zasnovan na borbi za pravnu drzavu. Bjezte ba, dje ce te batinanje podrzavat? pa sta sutra da neko vas ovako presretne. eto citam diro mu rodicu, pipko, provociro, sve je to udure, ali jel canak mogo pozvat muriju i doc na lice mjesta da se razjasni i da podnese prijavu za verbalnu i fizicku intimidaciju? jeste mogo je, al eto ispade i Nenad klasicni balkanac. fakat steta.
Svi ćemo glasati za NENADA ČANAK na sljedećim izborima, ostali su piiiiiizde. Svi ćemo glasati za NENADA ČANAK na sljedećim izborima, ostali su piiiiiizde. Svi ćemo glasati za NENADA ČANAK na sljedećim izborima, ostali su piiiiiizde.
TRAZI DA KAZNU IZDRZAVAS U ZENICI, ROBIJASI TE ZELJNO CEKAJU!
Haj ti ovamo u Bosnu vidis kako te Bosnje vole...