Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pzdrav Hrvat. Ja da sam na mjesto Hrvatke ne bi ni isao u EU. Jeb*** Slovenija radi sta hoce a Hrvaska i bez EU, vise nego sa njom, ima snage i potencijala da bude raj na zemlji. Je*** EU sa bugarima i rumonima. Prije 20 godina za nas je to bila najvaca bagra. Ni Svajcarska nije u EU i sta im fali? Ljudi okrenite se poslu a ne mlatite praznu slamu a EU tamo ili vamo je apsolutno nebitno.
Moj supriga je srbijanka i ja sam redovno u Srbiji i za srbijance su Kosovsk srbi - Siptari i Bih Srbi Bosanci (glupi). To se nikad nece promjeniti. To i nije bas neko problem nego im najvise smeta sto se ovi Bosanci i sitari prave veci Srbijanci nego oni sami. Ni to nije bas neki problem al je najzlosnije da oni u tvari ne znaju sta hoce. Hoce bit srbijanci ne ide, nece biti Bosanci a moraju (U SFRJ si kao bosanac bio car gde god da se pojavis, na koje nacionalnosti bio)
Ptal\' Muju sta ce da radi kada bude smak svjeta. Cuj sta cu spakovat stvari i u Njemacku.
ti nisi makedonac,ti si bjrmovac xaxaxaxaxxa makedonci su grci,obrazuj se cigo
hehe pa jedini uslov je bio da im oduzmu kosovo i sad su slobodni da idu ka EU hehe i eto, tadic svojim biracima obecao da kosovo neda pa cak ni za EU al eto iznevjerio ih je i prodao kosovo i to ne bas povoljno. Al ovo je paradok politicki... pa hrvatska je amerika sa srbiju u svakom smislu a jadnim hrvatima svaki dan neke nove uslove postavljaju i nesto ih usporavaju a sad ih i slovenci braca blokiraju hehe koja je to nepravda.
Bosram, koliko koga ima ce pokazati popis stanovnistva. Nikada vas nije bilo vise od 42 % a sto se tice dijaspore tamo ima i Srba i Hrvata i vas kako se vec izjasnavate.
Eh BIJEDNI SOLANA JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA DRZAVE bOSNE I hERCEGOVINE?PODRZAVAS VEC 20 GODINA GENOCIDNU FASISTICKU SRBIJU! AL-Kak amerikanci i dalje mazu oci Bosnjacima!Nista od ovog vec samo gubljenje vremena,nista konkretno!I dalje ce bit srbija ta koja ce nas gazit uz pomoc svih stranih sila o pogotovo EU-Je!To je malce da glume da ce nesto uradit da se nebi Bosna i Hercegovina digla na noge posto ce genocidnoj srbiju EU-ja u utorak uknut vize!Ovo je samo ko uvijek mazanje ociju u realnosti da Amerika kaze sutra ce bit ukinuta genocidna tvorevina rs ona bi bila ukinuta ovak?samo prica u prazno vjerovanje!Pokazala je UE-ja svoje pravo lice,znali smo mnogi da je ona ta koja je dozvolila i podrzavala genocid nad Bosnjacima muslimanima,genocidna srbija je radila prljav pos\'o za njih jer njima je cilj Bosna i Hercegovina,njena cijela bogata teritorija! BiH4EVER!
@ Milutin U RAZGRADNJI BOSNE I HERCEGOVINE DODIK & COM. SU UCINILI APSOLUTNO SVE OSIM PROGLASAVANJA NEZAVISNOSTI I AKO SU TO U SVOJOJ POLITICKOJ RETORICI NEBROJANO PUTA I SPOMINJALI . PO DEYTONSKOM UGOVORU O TAKVOM JEDNOM CINU TREBA SVA TRI NARODA DA SE POZITIVNO IZJASNE DA BI JEDAN OD ENTITETA DOBIO NEOVISNOST . BOSNJACKI NAROD NA TO NECE NIKAD PRISTATI , TO JE VALJDA JASNO. RS JE ENTITET U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI I KAO TAKAV CE I OSTATI . OPSTRUIRANJEM DRZAVNIH ORGANA BOSNE I HERCEGOVINE POLITICKA STRUKTURA RS CINI ZLO I SVOM NARODU . TVOJE VIDJENJE RASPARCAVANJA BALKANA NE BI SE SAMO ZAUSTAVILO NA PRIZNANJU RS NEGO BI ISLO DALJE I NA VOJVODINU I NA SANDZAK .
bosram zbog tih svojih turaka i neskrivene ljubavi i simpatija ces moj ku.ac uci u Evropu. stoka poturcena, to ste vi. srbi su vas odje.ali i rjesili su vas se jos hrvati da vas skinu sneke stvari i uzivajte u vasoj maloj turskoj. mozete komotno serijat uvesti tada. napravit cemo jedan visok i debeo zid i drzati vas na oku kao vrlo rijetku vrstu. vi i jeste samo za posmatranje.
@Q U Bosni ima vise od 52% Bosnjaka na tvoju zalost ne racunajuci milionsku dijasporu.U Turskoj 5.6 miliona u Americi 500 hiljada toliko u Evropi i isto toliko u Smrdiji i Mrkoj Gori.
Ne znam zasto se velikosrbi raduju. Ako se ukinu vize to znaci da ce radno, a time i vojno najsposobniji dio stanovnistva otici negdje tamo daleko u pecalbu na duzi period (ne mislite zar da ce se ici u Monte Karlo na odmor), a to znaci da ce ovdje ostati samo babe i djedovi da brane, da rade i da glasaju. Pogledajte Hrvate. Sve ih je manje i u Hrvatskoj i u BiH, zato sto jednostavno mogu da odu. Nama ostaje samo da docekamo da vam ugledamo ledja, a onda Bosna ostaje nama.
Srbija će u EU skupa s Kosovom tako da ne bi jednog dana blokirala ulaz Kosova kao što Slovenija blokira Hrvatsku, samo što se to u ovom trenutku ne smije reći srpskom narodu. Qurva je Evropa, a to najbolje znaju Hrvati kojima su prodavali ove iste priče prije 5-6 godina
@Odin. Ja licno nikada nisam osecao Albance kao deo srpskog naroda. Ali priznavanje samo-proglasenih drzava-ica je mach sa dve ostrice. Zato u Skotskoj postoji jaka struja koja zeli nezavisnost,Baskija,Kurdi traze ocepljenje od Turske.Na zalost u narednih nekoliko godina i RS ce verovatno biti priznata od odredjenog broja drzava. To evro-azisko rasparcavanje ide na ruku miroljubivoj americkoj politici. Njima ne ide na ruku jaka Evropa. Nakon dr.sv rata,Amerika je ostvarivala 51% svetskog produkta.Danas oko 15%. Vele sila nije samo armija,nego celokupna proizvodnja.
20. april. 2007 Vrhovnom sudu Srbije podnet je zahtev za zaštitu zakonitosti zbog kršenja zakona i normi o pravima dece na suđenju vladici vranjskom Pahomiju (54), koji je presudom Opštinskog suda u Nišu u martu 2006. godine optuzen da je počinio bludne radnje nad četvoricom dečaka koji su učili za sveštenike te ih terao na bludnje radnje tako sto ih dirao za straznjice i mazio po genetalijama pokusavajuci njihove penise da stavi u svoja usta. ------------------------------------------------------------------------------------- 12 Maj 2009 Prema saznanju B92 Srpski patrijah pavle i dalje gubi na kilazi radi bolesti AIDS koja je prouzrokovala slabljenje imunog sistema,Iako jos uvek nemamo saznanja na kojem lokalitetu se nalazi i da li ce biti spaljen posle smrti ili ce biti zakopan na nekom nepoznatom mestu kao Draza Mihajlovic.
@Ajme. To su druze predrasude. Pa ne bi bio pretsednik drzave rodjeni Bosanac,Boris Tadic. A devedesetih je vladala opsta histerija,rasturala se Juga. Smetala je hrvatima pa su vas iskoristili da bi oni odradili svoje. A sada i oni traze svoj \"dulum\" Bosne. Ali ne traze direktno nego kao zapadnjaci,indirektno. Jedno se prica a drugo se radi. Sada svi gube, jer su svi finansiski pukli. U suprotnom ne bi bili redovi ispred ambasada.