Prijetnje smrću uoči parade
1
Neizvjesno održavanje "Parade ponosa Beograd 2012"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam ništa ni protiv koga i neka svako radi šta hoće (samo da mene ne dira), ali se ne sjećam da smo mi, heteroseksualci, ikada paradirali i to javno pokazivali. seksualno opredjeljenje je privatna stvar.
DAJTE PARADU DA SE IGRAMO ! ! !
Srbija ima mnogo važnije probleme od gej parade. LGBT zajednica Srbije bi mogla da se okupi na nekoj planini. Tu im niko ne bi smetao. Čist vazduh i netaknuta priroda bi bilo bolje mesto za njih.
Ubeđen sam da ova vlada, koja je izabrana voljom velike većine građana, neće dozvolit da se održi parada kojoj se protivi velika većina građana.
Sta je ovo sve prenosi Anadolija , ...
još malo i mi će mo na skupovima u banjaluci ,prijedoru , palama i ostalim nazovimo sr.pskim gradovima govoriti ,ovdje nije bilo genocida,mislim neće biti ni jednog sr.bina da to potvrdi
Ne interesuje me ko koga i u koji dio tijela tarabi dok god obije strane na to pristaju i dok su obije strane punoljetne. Svak bi trebao da ima pravo na to, ali smatram da i ja imam pravo da ne gledam te devijantne osobe kako svoja devijantna i bolesna uvjerenja ispoljavaju javno, takodje ja treba da imam pravo i da svoje dijete spasim izlaganju toj izopačenoj propagandi... Na kraju krajeva trebao bi se odrzati referendum sa pitanjem dali ste za odrzavanje tih manifestacija, i ako bi narod rekao NE (u sto ne sumnjam) ta tema bi se trebala zatvoriti na slijedecih 20 god. to bi bila demokratija, a ne ovako da apsolutna manjina na silu propagira svoje izopačene stavove..
napokon nešto pametno od smrda.
mi hriscani smo devijatni bolesnici i orijentisani p.edofilijom !
STO CE BITI S.M.R.D.I.N DODIK OZALOSCEN ! NECE MU GA MOCI NIKOLIC STAVITI TAJ DAN U SVOJU S.M.R.D.LJ.I.V.U i DEBELU G.U.Z.I.C.U SRBO BJESNILA ! Da BOG DA vam se srbi, radjali samo pe.deri i le.zbejke ! AMEN !
Ako zabrane p.ederima na ulice onda ce morati zabraniti i baHlijacima jer su p.ederska n.acija,nepriznata ni od H.riscanstva ni od izvornog i.slama
Ulica sluzi da bi se njome setali normalni gradjani ! Pa cak i oni koji imaju opredjeljenja prema takvom ,,uzivanju,,aaaaali ga ne iskazuju javno!
Neznam samo kakav oni to ponos propagiraju?
ako se odrzii \"Parada Ponosa\",Srbija je pobijeđena od strane Masona,Iluminata i devijantne Europe i Amerike!!Srbijo-NE DOZVOLI SRAMOTU-SVI NA ULICE!!!
Oni su pravo na slobodu opredjeljenja pogresno shvatili!
To je privatno pravo svakog ! Nisam da im se prijeti ,ali i oni prijete vise negoli drugi!