Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni pop je poručio: Israjte na baridama\" i još im je poškropio barikade. Koga će srbi poslušati NATO ili popa. Baš me interesuje.
20 punih godina poslije Vukovara srbosi i dalje prave s.r.a.nja.....KAKAV PROKLET NAROD!!! CRNI VAM DANI DOLAZE...
Nema vam vise brace iz Srbije da vam ko-lju i pale komsije albance zajedno sa vama.....nije im bas sve jasno a ni svi im balvani nisu na broju !!!! Sve ce vam se samo kazati za koji dan......ustvari koliko sutra !!!! A tek kakvo ce vas razocarenje snaci kod nas u BiH !!!! Sa svakom barikadom ste sve manji !!!!!! SIKTER po Kosovu........balvanasima nije bas sve jasno ali ce im se samo reci slijedecih dana !!!!!
jesu li ovi servijanski balvanari sa ženskim čarapama na glavi ?? ako nisu, barikade se ne pikaju !
nista od podjele kosova,pali traktore.....
A luđaka majko draga. Zar ne vide da su puna groblja heroja. Nadam se da će neko hladne glave pametno odlučiti da se to uradi . Bolje je biti hladan-pametan i živ , nego hladan-mrtav.
........a sada spektakl............
BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA BOMBA HAHAHAHAHAHAHAH UDRI PO SRBIMA SMRDLJIVIM!!!!!!!!!!!
Sklonite barikade da prevucemo sta se vec prevlaci ;-) pa se onda ponovo jebite izmedju..
Recept za KFOR 1 kartonska kutija postavljena na cestu Iz kutije neka se vide zice (poput antena) Po kutiji prosuti crnog baruta Ima jedno 5 sati da ce ju nuskati, obilazit