Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepse je biti Crnogorac/Crnogorka,pri tom mislim na prave,ciste Crnogorce-liberale,na ljepotu i cestitost njihovih dusa,na njihovu borbu protiv mrznje,zla i rata.Ko je imao priliku da ih upozna,znat ce na sto mislim.A sto se tice ciscenja snijega ,nije svako stvoren za lopatu.
svaka cast crnogorcima opravdali su epitet da su lijeni, toliko su lijeni da i sami sebi pomognu da je nato odlucio da im pomogne kako ne bi izginuli od nevremena
NATO je i napravio nevrjeme HAARP oruzjem sad nam lafo prijatelji svima
Najlakse je bit Crnogorac.... Odvojili se bez rata, studiraju u BG, NATO im cisti snijeg...
a oni marljivi, cisti im se snijeg !
A kad stigne FAKTURA, uuuuuu!
Bravo Montenegro!