Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ba yebo vas ratko debili glupi, hocu milju i po mjesecno u realnom sektoru. Mani mi se sta je bilo prije 25 godina, zivot ide dalje. Necu zivjeti od proslosti.
Ne slazem se s njom. Neko joj je platio da ovo prica protiv Srba. NIKAD necemo priznati ovu politicki vodjenu presudu suda koji za to nije ni nadlezan. Oni nas bombardovali, oni nam i sude. Zato ce svaki normalan covjek, a pogotovo svaki SRBIN znati da je danas ucinjena NEPRAVDA.
33% Srbije otpada na manjine, u FBiH 5% Srba, Hrvatska 4% Srbi, Kosovo 5% Srba, pretpostavka da su se vratili stattiji i da za 10g Srbi na tim mirnodopskim teritorijama bice na nivou statisticke greske koliko ste bili miroljubivi. Lad god nesto radim podvucem crtu i vidim rezultatr te i 90te iz ovog se vidi da ovdje n P od pravde nema nego saml politika i interes. Hvala Bogu otisao sam s Balkana al bez nacionalnih drzava tamo nece biti mira narednih 100g.
Ima Hrvatska ako nema Srbija.
Kljujić sa Alijom je uveo muslimane u rat nadajuci se da ce uvuci i Europu u sukob, biti na strani zapada a da ce im oni ostaviti etnički čistu zemlju od Srba i Hrvata. Rezultat: muslimani kontroliraju 30 % teritorija dvije regije-Hercegovine i Bosne
Srbija je držala konc logore i Grobnice. Šljivovica, batajnicu. Krvava, agresorska, smutljiva jazbina,to je gnjila zemlja Srbija.
Oni su se isčupali a rs će pustiti da se guši u svojim go.ni.a
Paa naravno, osuđeni smo mi Hrvati za UZP jer smo glasali na referendumu za neovisnu BiH, jer smo primali izbjeglice po Dalmaciji, spašavali Bihać i Posavinu i jer smo prvi ustali protiv srpske agresije dok su neki govorili "Ovo nije naš rat" ETO TOLIKO O PRAVDI
Nije zato nego zbog zločina
Sve cemo to mi njima naplatit. Ako se Rs odvoji tko će je spriječit. Samo blokirat Bosnu sa zapada. 18.7 % je ionako okružen Srbima na sjeveru,istoku i na granici s CG.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
srbi su danas na ampicilinu
Znaju oni dobro, kompletan srpski narod je zlocinacki i genocidan, jer ako nisu aktivno ucestvovali u agresiji i ubijanju, onda su sutnjom odobravali genocid!
zasto onda razgovaras i imas poznanstva sa tim genocidnim narodom?