Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da je na zolji bilo napisano Mirkovci 13.12.1991. Očigledno je riječ o raketi koja se nalazila na ratištu oko Vukovara, koja nije ispaljena, koja je nakon rata vraćena u Srbiju da služi više kao neki suvenir. Zato je taj natpis i bio na zolji kao podsjetnik na ratište. To su mogli skontat i bez angažovanje forenzičara. Vučić je u tripu Ilije Čvorovića iz Balkanskog špijuna samo što je ono samo filmska fikcija, a ovo je realan život. Vučić je pobenavio totalno
drzavna bezbednost ponovo na sceni
Nakon nekoliko desetljeca sirenja zla po Balkanu, vrijeme da se srpski olos pokrvi izmedju sebe, na radost ostalih naroda u okruzenju.
uzmite Vučića, vratite Đinđića
Srbi su poznati po ubijanju. Pa čak i svojih premijera.
Ma pokušao sam i motikom, ali nakon utipkavanja istom telefon mi više nije funkcionisao.
A ko zna, mozda neko stvarno zeli da ga smakne. Ne bi bilo prvi put. Ako je takva situacija, prvi osumnjiceni bi bio KGB. Previse se Vucko zaletio da vodi samostalnu politiku. Sve manje pita Ruse, a sve vise ove zapadnjake. To braca ne oprastaju.
Prebacen je u Rajvosa u Bakirov trezor...
Biće prike da je porodična kuća u Jajinćima...
*prije
*Jajnicima Ove malene virtualne tastature zaista nisu za ove snažne ručerde...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)