Abbas na sastanku s Tadićem
0
'Nametnuta rješenja su neprihvatljiva'
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako, arapima je najbitnije palestinsko pitanje. Do sada su 4 arapske zemlje priznale kosovo. Ako si dobar sa palestincima ima sanse da napaceni palestinci lobiraju za tebe. Mada ko zna....
a priglupe bosnje podrzavaju palestince :))))))))
MI SRBI SMO GUBITNICI, mora to jednom da stne, mi moramo sa svakim da razgovaramo da nam se ne smije citav svijet.
Dosao frajer da pazari u samousluzi crvene zastave. Ako kupe deset hiljada puskica,dobijaju popust od 8%.\"Nije beg cicija\"!
TADIĆ JE FACA K\'O BABA JOKAVA, A TO MU REČE JEDAN IZ STRANKE SPS, IVICA DAČIĆ, PRIJE PAR GODINA ;-) AAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!! TADIJA POSEGO I ZA PALESTINCIMA.... ŠTO BI REKO NAŠ BOSANSKI NAROD: \"UTOPLJENIK SE I ZA SLAMKU HVATA\" ;-) AAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!
@babin Ko ti je reko da sam ja to shvatio tek sad, \'\'posle deceniju\'\'?
Eh moj Dzemo , dok tito shvatis prdje citava decenija.
sta se primate, doso cojek da kupi malo oruzja od svojih pouzdanih snadbjevaca
Genocidas Tadic je reko Abbasu:Evo Abbas neces vise bit sam pripremamo nasu Palestinu ovdje,mozes uskoro imat s kim da kukas i prosis. Eto sta nas ceka ak genocidna tvorevina ne bude pod hitno ukinuta! BiH4EVER!
ko sad da čitam pismo podrške premijera genovcidnog dijela BIH Izraelu, e moj Abbase i to sa dva b????
Palestina i palestinci imaju puno vise zajednickog sa Bosnom i bosancina nego sa Srbijom. Zato ne znam sta ce Abas tamo. Srbija i Srbi imaju vise zajednickog sa Izraelom nego sa Palestinom. Ovaj sastanak je bas ono \'\'nidje veze\'\'.
a nama ste nametnuli genocidnu tvorevinu sa svim ubicama i zlocincima koji njom setaju i to je ok
e jes faca u pm.....
Tadic je faca, djaba ovim nasim.... nisu mu ni do koljena.