Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko čega se vrti svijet? Samo oko novca, kakvi principi i ostale ublehe......
ja kad sam TRUBIO da je sve PARA i svijet i politika, niko ne vjeruje, vjera, nacija, rasa, ovo-ono, a evo ih, sve za PARE, samo je pitanje KOLIKO !!!
Haha Vucic posrao sada hoce i da polize.
a šta je tu čudno ... pa zato su ih bombardovali, da im mogu uzimat pare ... ko i sve druge uostalom
ma ovo kucence radi za onoga ko da bolju kosku
HAHAHA KOJA KURVA!
Pa bombardiranje Srbije je bila vaspitno/odgojna mjera :) Vidis da je bilo uspjesno i da su se popravili... Nikoga vise ne diraju, cak ni svoje ne mogu odbraniti, inace opet ce bit puc puc po guzi ;)
Samo budale ne mjenjaju misljenje!
Većeg šupka Britanija nije vidila dugo. Klasični levat i zagovornik ubijanja tamo negdje u drugoj bašči. U svakom slučaju ima krv na svojim rukama.
Al dobija redovno keš od izraela. Para mu nije mrska. Zbog nje i sve to.
Mozda ih nije dovoljno dotukao pa ce im pomoci dase sami poubijaju
koje li ce cudo sad da napravi
haj da ti srusim drzavu , dacu ti nekoliko savjeta poslije toga ,slijedeci molim ......
...money runs the world :)))
Čovjek ima cijenu, suština je u tome :)
Picousti i Klempo preko noći postali prijatelji...
Samo ''bombardovana'' vlahinjica je dobra vlahinjica...Od pamtivijeka bosnjaci su vlahinjice bombardovali svojim ''raketicama'' SAMO JE TO Blair SVATIO OZBILJNO...
lista kretena i glupana 1. reuf 2. 6 glupih ljiljana 3. DR. On 4. dino z 5. touringbiker 6.ex efendije 7. patriot dobio si poćanso mjesto prijatelju
EtoGa drzi ga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Racku od čovjeka u svakom smislu