Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadajmo se istom u BiH!!
Ne bih da se mjesam. Prodajem nove disk plocice za ovaj kombi sa slike- 100 KM (orginal)
Prati li ovo nas Drzavni Tuzilac? Mozda nauci da provodjenje zakona seze malo dalje od standova s cigarama i piratskim CD-ovima...
Sto se cudite Balkanski sverceri sta se radi kod susjeda. Pa ovo se kaze ovako : NIKO NIJE OD PRAVNE DRZAVE JACI . OVAKO I NA OVAKAV NACIN RADI PRAVNA DRZAVA A NE KAO BIH I SRBIJA GDJE siledzija djece dobije 2 godine uslovno i tri mjeseca igra zmire. Ili na primjer, kad ubijes navijaca, mozes da pobjegnes i da te niko ne ganja rahat zivis ko car . Ili, kad pale dzamije, ubijaju , pljackaju, rugaju se Genocidu pa drzava umjesto da ih hapsi pravno, ona im pravo pomaze da nikad ne vide suda. Eto zasto BiH i Srbija vole jedna drugu a sve se ko biva mrzimo zbog Genocida i rata.
nemojte ga mnogo..
Ovako, klix novinari... Jebo vam Bandic komplet familije... A razlog za ovako vulgarnu opasku je to sto mislim da on uopste nije bitan da bi iko i ista u Bosni trebalo da objavi tri uzastopna clanka o njemu...
Eno one sto danas sa Bandicem brala mahune nedjeluje nesto nasmijana nesto joj osmijeh s lica.
S.ebase ti jutarnji dzoging. Ja sam se tjesio, mislio sam da nisu budale samo kod nas. Sad vise nemam utjehe. Mozda jos samo ona iz euro parlamenta, sto je izjavila "pipl mast trast as" i kraj.
Meni ovaj Bandic je izgledo umjeren tip po ponasanju skim se moglo razgovarat,neznam sad jesul ga ubacili u kriminal il nisu,Hravska je pravna drzava,ovo sto pricaju pliticki motivisano nepije vode,ako bude kriv odgovarace ake nebude pustaju njeg ujutru il veceras.
Po cemu je Hrvatska pravna drzava?? Sto je uhapsila i osudila Sanadera, a pored njega gorih i vecih korupcijasa koliko hoces. Sa nekom glavesinom su se morali pokriti zbog Evrope.
Ničija do zore nije gorjela
Evo i Zagreb dobiva dvočlano gradonačelništvo...hahaha