Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vam UCK zakuca na vrata.
Da mi je da zemlje na ovim prostorima budu interesantne ostaku sveta kao sto su nama interesantne Finska,Svedska,Norveska.
IZDRZI BRATE!!!!
Ovo nije u redu! FREE NACI
Islam je gnijezdo TERORISTA Ismar Abdulah Žiško, koji je zaposlen u Federalnoj direkciji za civilnu avijaciju (FED CAD) - Centru kontrole vazdušnog saobraćaja u Sarajevu, pripadnik je vehabijskog pokreta, piše „Glas Srpske”. Pozivajući se na izvor blizak policiji, „Glas Srpske” navodi da Žiško, koji je rođen u Sarajevu, nije imao veze sa islamistima dok nije otišao u Katar. „Žiško se školovao u Kataru. Tamo je došao u kontakt sa pripadnicima radikalnog islamskog pokreta. Moguće da se radi o članovima Al kaide. Po povratku u Sarajevo nastavio je da kontaktira sa njima, a viđaju se i danas”, rekao je izvor lista.
Samo prosječan muslimanski terorista
Jes i tvoja mama mene tetorise non stop kako je naucila slati sms! Nek sjase sa ku.rca
Gdje god se po svijetu okreneš, svi teroristi iste vjere. Je li to slučajno???
odmah ga objesiti , dju.bre sipatarsko