Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodni heroj, i rijeci i dijelom.
Neka Gori u paklu!
Sto?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neka ti je laka crna zemlja..dobri stari kapidzicu ...nikad necu zaboravit tvoje rijeci koje si rekao za bosnu i hercegovinu,,,yzivao sam gledajuci tvoje intervijue,,,veliko ti hvala
Licno sam ga poznavao R.I.P Jovo Kapičić
Jovo legendo , rip
sto ne mogu vise ove ko ovaj @ dylan da vidim ! ti jaro s tim europsko-liberalnom filozofijom vuces sve na dno ! znas li ti koga je jovo kapicic ubio i zasto? majnune retardirani da nije bilo jove,tite i partizana 41-45 provukle bi te ustase kroz dimnjak u jasenovcu ,ma ne jednom nego dvaput! a ta euro liberogay.s posebnim potrebama filozofija bi svakog pustila na slobodu jer eto ljudska prava i slobode ,zatvorenici moraju uzivat sva zakonom zagarant.. ***li vam mame naopake i vama i europskoj demokraciji! al znas sta prije ce vam europa jebat mater nego ja stignem pa uzivaj kretenu dok te budu suckori guzili....
Da ništa nije uradio, valjamu što je zaklo prljavog izdrkanca Dražu
Za to bih mu dao spomenik od 30 metara u centru srbije
fašisti i kumunisti su isti
Sova je ptica mudrosti , promijeni nadimak zovi se Flok , dzukelo jedna
@frankopan da su fašisti i komunisti isti k..rac prvi je izjavio vitomil zupan i zbog toga je robijo 8 godina i ja bi te zamolio za malo kulture ili promjeni nik jer brukaš hrvate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jovo druze pozdravi nam druga Tita i kazi mu sve! Kazi mu da su nam sjebali bratstvo i jedinstvo, da su nas strpali u torove one nacionalne, kazi da su prodali i pokrali sve sto se moglo (sreca nema otkupa stari zidina i to bi otislo!) ma jednostavno reci mu da smo crna rupa na planeti! Eto uzivajte ma gdje bili!
Druze svaka ti cas za ovakav komentar.
Ova se drzava nikad uredit nece bez jednog ovakvog borca....R.I.P.....
Jednog? A mislio si vjerojatno reci jednog miliona takvih ljudi
Heroj i istinski velikan , rip
Div junak , laka mu crna zemlja
Bio je vjeran idealima i to treba cjeniti kao dosljednost! Kao general Udbe iz Višegrada je koordinirao hvatanjem Draže Mihailovića. U Valjevu postoji spomenik partizanu Stjepanu Filipoviću. A postoji i fotografija iz 1942. (http://hr.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Filipovi%C4%87) koja je obišla svijet na kojoj je partizan na vješalima uzdignutih ruku i stisnutih pesnica. Obratite pažnju na ljude oko vješala i njihove uniforme. Ko jednom vidi tu fotografiju sve će mu se samo kazati. Jovo, generale i narodni heroju, POČIVAJ U MIRU! ZLO se Silom moralo istjerivati!
Stjepan Filipovic iz Opuzena Hrvatina do kraja , srce vatreno AAAAJMOOOOO!!!!!
Bilo je u Opuzenu spomen obilježje posvećeno Stjepanu Filipoviću, bilo sve do noći između 17. i 18. jula 1991. godine kada je MINIRANO! Protiv lica koja su počinila ovo (NE)DJELO, iako su bila poznata lokalnom stanovništvu, nikada nije podnesena krivična prijava. A fotografijia sa vješanja, koju je lako naći na netu je našla počasno mjesto u zgradi Ujedinjenih nacija kao simbol otpora protiv fašizma. Ko to ruši spomenike i ko to pljuje po antifašistima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istrcao si svoju trku Jovo, a sada pocivaj u miru
Bio je pravi lik, laka mu zemlja.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da I pored nevjernickog zivota ali zbog svojih zasluga,hrabrosti I cestitog zivota,posebice pozitivnog stava naspram nase BiH,suprotnog sramnom odnosu nasih vodja koji su zasigurno zaradili mjesto u Dzehenemu,njega daruje mjestom u Dzenetu,a nama da se ugledamo na ponositog I hrabrog covjeka,kakvih je u ovo vrijeme malo medju nama, amin.
hebo ti on nanu, pa ti ga zao?
Neka gori u paklu!
ZDS hajde i ti uradi onokoliko koliko je DRUG Jovo Kapičić uradio za dobrobit svog naroda
Nisam toliki zločinac, hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@SrboLjubStaroVlah aj sto provaljues sebe pod tudim imenom neg mnogo njiHa a i mnogo si PATETRTCAN bolje pitaj se ZAsto???
rip generale jovo kapa
Pocivao u miru!!