Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom u prometu ginu budale kojima bi trebala letačka a ne vozačka dozvola, uz, na žalost, preveliki broj kolateralnih žrtava koji se ne svojom krivnjom nađu u krivo vrijeme na krivom mjestu.
...tačna definicija...
Sjednu starog gilva dvojku i misli da je sijeo u avion. Bosanski temparament, samo da je preteci.
Mislim Golfa
Jel' to onaj golf sto je odavno poznat policji????
Od naših pet, trojica poginula na auto-putu, vozeći u suprotnom smjeru. Svašta.
Sta ce nije bosnjo naucio voziti po asfaltu bez rupa :)
PO SVIM POKAZATELJIMA , BOSANACA IMA NAJJJVIŠE . Pa normalno da nas i u saobračaju ima .......
pa ko ce drugi nego ludi bosnjo, zaleti se 130 u golf 2 i ajmo, u njemackoj sam bio mjesec dana i vidio samo jednu golf dvicu.. to nije sigurno vise vozit, to je isto limenka na tockovima.. prvo sto zagađuje, drugo nesigurno!
Cuj stranci ? K'o bi rekao, u MUP-u Hrvatske bosanske Hrvate ( bosanske katolike ) zovu stranci. Ja sam mislio da je to ista krv, isti narod...
u pravu si. imas like
Hvala vam Alija, Bobane i Karadžiću na ovako divnim autoputevima po BiH!
kad se schumacher docepa autoputeva, nema mu granice osim bankine
Bosnje u svemu prvi :D
rip
...klix opali google slike, i što se pojavi u prvom redu prati članak...na slici gore srećom niko nije teže nastradao, drajver je bio hrvat taksista, a nastradali su momci i cure iz engleske...
Pazi se commi,dečki iz Anonymous te vrebaju haha :)) vidiš da ne znaju ni sami šta pišu i kako,maloprije tekst o onim Rumunima i nesreći (minibus udario u voz) slika bentley-a i voza :))
...ulijenili su se nešto :))...zaludnijeg posla dugo ne viđoh...
Nažalost.
Neka im je svima laka zemlja,iz bilo koje zemlje bili.