Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tople ljudske priče... kako li na Instagramu izgledaju Story supruge
Bio mu skup smještaj pa se predomislio. Pokušao izaći da ne plati
Zato Sarajlije idu u Makarsku da se smiju 🤣🤣🤣
Udarila ga sunčanica pa poludio čovjek.
Hajde skoči više đava te odnia, vidiš koliko je Uri.
Pravi uzrok je tijelo boli. To je opisao Eckhart Tolle u knjigama Moć sadašnjeg trenutka i Nova Zemlja. Tijelo boli je loš osjećaj koji se tek tako pojavi. Kad se on pojavi, odjednom sve misli, ponašanje, i slika vam postanu negativni. Nije vam do života. Ako su drugi blizu, dolazi do ubistva, tuče, svađe. Ako ste sami, dolazi do uništavanja stvari, samoubistva, loših misli. Lahko je pričati kako je to loše dok vas ne uhvati. Ali kad vas uhvati, nije vam do života.
Tijelo boli je uzrokovano ranijim nepravdama i lošim dešavanjima kao što su bivši ratovi i loše djetinjstvo. Kasnije kao osvetnik, đavo dolazi stalno po svoje. Najčešće se i dešava u krugu porodice, ali i tokom uličnog bijesa i kad ste alkoholizirani. U tom trenutku ne možete ništa misliti pozitivno, jer sve misli moraju da budu u skladu sa osjećajem. Samo prestankom mišljenja se može zaustaviti, a ne pozitivnim mišljenjem.
potrosila zena pare od najma
Ne kontam !? Pa dali se ulazi u stan preko balkona ?
sva više šupaka koji se bave gramatikom umjesto sadržajem ! Dokaži mi što je "da li" ispravno !
Spasi taoce, a kome se go skace, sijeku vene, przi sa tosterom u kadi, gutaju tablete prepustiti na volju im
*kome se god
još mu dat i Red Bull , 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)