Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast Zukorlicu, da pobijedis insha.l.l.a.h
samo jos bosanci ne shvataju kakav znacaj ima borba muslimana u srbiji za njih same a i cjelokupnu regiju. Muamere ti si kralj.
Mora da je najpametniji pa vidi mu glave kolika mu je, lijepa kockasta sandzacka!
Brada mu moze proci, ali pelena na glavi ne...
Puna podrška ovome velikom čovjeku i bošnjaku koji se ne stidi svoje vjere i nacije. Sve jadnike , pogotovu Bošnjake kojima smeta Zukorlić žalim i poručujem da traže uposlenje na FTV, televiziji, koju plaćaju 90% Bošnjaci, a kojoj smeta sve bošnjačko a pogotovo ono što nije pro-SDP-ovsko . Fujjj!!!
Ukoliko se vjerska institucija pocne baviti politikom prestaje biti institucija izuzeta od poreza, jer u svakoj demokraciji su organizirana religija i drzava ODVOJENE. Tim potezom IZ Srbije omogucava drzavi pravo da zahtijeva prikaz knjigovodstva, prihoda i rashoda i PLACANJE POREZA koje se odnosi na svaki drugi pravni subjekt. Osim toga, ovaj potez jasno deklarira opredijeljenja IZ Srbije za politicki islam i udar na sve demokratske principe na kojima su zasnovana sva danasnja demokratska drustva.
Sansa da on postane predsjednik Srbije je isto kao sansa da ce BiH ove godine stupidi u EU
PASHALUK- kakvih bre 500 000 glasova ? u celoj Srbiji ima mozda 80 000 bosnjaka sto je 1 slovima JEDAN posto stanovnistva Srbije
ma to hoce da skupi glasove pa da ih pokloni cedi
Ha ha ha SLUČAJNO naleteh i dobor se zabavih čitajući komentare. BEZ UVREDE ali dajte ljudi, 90. su davno prošle cilj svih političara i kod vas i ovde u Srbiji je drpanje kinte i moć, Hrvati davno shvatili, upelo i nama ali vi..... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345970898784708&set=p.345970898784708&type=1&theater Aj to ali ko uspe da sakupi potpise i kandiduje se dobija finu kintu, ovo je to http://www.sandzaknews.com/vijesti/hronika/3136-zukorlic-voli-skupocene-bmw-dzipove!.html Dajte manite paralelnu realnost koja postoji samo u BiH(sve tri strane) i pređite u stvarnu. Smajli sa cvikerima.
zna zukorlic sta radi,ovo je pravi potez,jos da svi muslimani iz Sandzaka i ostatka Srbije budu ujedinjeni i glasaju za njega bice odlicno,pa ce Tadic,Dacic i ostala ekipa skakati po Pazaru i Sjenici,i morati vise voditi racuna o ravnopravnosti drugog najmnogobrojnijeg naroda u Srbiji,i neka razmisle o rehabilitaciji cica draze i glasovima muslimana.Naprijed Zukorlicu,davno je neko terbao da uradi to sto si ti
Bistar covjek ali je cirkuzant (i ocajno zeljan paznje) do bola.
mashala sada je dao ideju nasem effendiji koji ne moze vise biti izabran na mjesto vrhovnog poglavara iz sta da uradi kako bi i dalje zivio na guzovaci
ja bi ga da cuva cenifu :-)
Što dalje od Bosne to bolje !!!!!
Moj glas je za gospodina Zukorlica. Jedino nebi za njega glaso ako se poveze sa demokratskom strankom.
@ ZNACI muftija je Bosnjak u Srbiji a Srbi su pravoslavci u Bosni ,ima li to logike?