Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do 2005 je primao penziju??? a kao nisu znali gdje je, fuj
ovaj covjek nelici na \"maldica\" nikako
na zalost mrznja ove djece prema mus.limanima i is.lamu je zalog za jos koji rat u buduc.nosti ..oprilike svakih 30 godina krenu na bosnja,ke .. jedan od razloga je da su srbi i bosnajci isto porejklo isto pleme a dve religije..90% bosnjaka bi naslo svoje pretke u sr.bima a osgtatak u trucima ..tako da se mrznja samo moze pove.cavatik sa godinam..mi izdijspore smo sreni sto mso pobjegli iz tog jada
CESTO CUJMO I CITAMO KOMENTARE KAKO NE MOZEMO SVE SRBE NAZIVATI ZLOCINCIMA I GENOCIDASIMA ILI DA JE INDIVIDUALNA ODGOVORNOST ZA IZVSENE ZLOCINE.TO JE JOS JEDNA OBMANA ZRTVE JER EVO OVIH DANA SE UVJERAVAMO DA SU ZLOCINE U BiH I HRVATSKOJ CINILI SVI SRBI (IZUZIMAJUCI JEDAN MANJI BROJ) DA SU GENOCID U SREBRENICI UCINILI SVI SRBI JER DA NISU NE BI BILO OVOLIKE PODSKE MLADICU ILI KAKO KAZE RASIM LJAJIC VELIKI SU IZGLEDI DA OVA VLAST IZGUBI NA NAREDNIM IZBORIMA.TO SAMO POTVRDJUJE DA SU SRBI ZLOCINCI,GENOCIDASI I NAROD CIJA DRUSTVENA SVIJEST IMA NEKE DIMENZIJE KOJE SE MOGU MJERITI SAMO SANKCIJAMA I ADEKVATNOM KAZNOM MEDJUNARODNOG SUDA PRVADE.
hahaha,kako je Ratko uhapsen samo svadje,nakon hapsenja najbolje biti hrvat i preskociti svadje :D
Ja priznajem samo gu-zove od Pretorianove i realist-ove mame !
www. srbi smrde .ba sve o djeneralu seri ratku.. i njegovoj cerki koju arkan pod zemljom guzi!!!!!
jasenovac i gradiška stara biće puni vlašina sa Pala:)))
Mladic Milosevicu: Nemoj da se deres!!! http://adf.ly/515056/mladic-milosevicu
ne vređajte moju đecu mu.sli.ma.j.mun.ce.... . ba
ne vređajte moju đecu mu.sli.ma.j.mun.ce....
ne vređajte moju đecu mu.sli.ma.j.mun.ce....
Udi u srbsku udi u muslimansku kucu lojari pa da vidis koja smrdi na loj
Sta se ono danas cuje, General vam porucuje, od Belgrada do Sarajva, postavite fiber kabel, da vam saljem haber, zaboravte Srebrenicu, poljubte me u guzicu !
ne vređajte moju đecu mu.sli.ma.j.mun.ce....
Ovo je haman ko i sa Osamom, podmetnuli nahka drugog coeka. Nije ovo pravog Mladica vidilo, jes mu coek slican. Isto ko sto su umjesto Slobe saranili nekog drugog a on uziva u Moskvi. Svi se udruzili protiv nas, i Evropa i USA.
I M BI VOLILI DA VIDIMO DARKOVU \"DECU\" :)))