Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad izrucite susjedi svoje ugledne ubice i slicno,dobit cete Mamica i ovog debila,do tada mozete se slikati i vi i uskok!
Sad če i Kerum u Medjugorje...
svaka cast ljudino! ti si pametan a ne kao ova sitna buranija tzv lopovcici. ti to oni gospodski i na nivou
vidi glave telece
Sretno ! Ugledni gradjanine !
Jbte ovi tajkuni npr zaganjaju hrvatsko državljanstvo,operu pare i pobjegnu u susjednu nam Hrvatsku,prosto ko pasulj za bizmismene haha
@Tarantino Ili obrnuto.
Preteča Todorića.
Izgleda da vise ima ovih "skrivenih" hrvata u BiH od ovih domacih 😅
@Vercingetorix znaju jebbati mater Bosni i Hercegovini, a kad naprave pizdariju u Hrvatskoj onda "Sarajevo heljp heljp. Bosnjaci pomozite mi jer mi smo braca, heljp heljp Bosnia and Herzegovina ti si mi jedina domovina"
@Vercingetorix Hrvatima iz Hercegovine je Sarajevo dobro samo zato sto ih spasava od zatvora i ostalih govana.
Sta ce se skrivati ako nije kriv! Joj glupog covjeka! 😂
@Libertino Garant se i on zacudio kad je cuo da je oslobodjen 😅