Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim sigurno,dok je Gen.Mladic Chuvao i branio Srbski narod,u BiH,dotle su DEZERTERI (Vojni oficiri)bezbjedno hodali po republici Srbiji,i pomalo gubili,juzni deo Srbije,pokrajinu KiM-ju-I da ih nebi sluc,brukao i sramotio,Borac i Herioj,trebao je da se nepojavljuje !!!
Kako je dig\'o glavu k\'o jalov jarac.
Milosevic? aaa onaj najveci Komunista ikad koji nije nikad prestao imati Komunisticko clanstvo :D
Ko je sad pa ovaj Milosevic ?? Pavkovic?? Mladic??...Neki novi likovi
Đe će on na junačinu. Slobo poodavno mrtav a junačina još uvijek prkosi svima. Čuva njega vojska njegova.
;;STETI UGLEDU VOJSKE,,? Danas danile svaka bagra ugledna vojska, a pogotovo Miloseviceva.
Pa naravno da nema slucaja. Ni Karadzicevo maskiranje i skrivanje niti Mladicevo nepredavanje. Sve je vodjeno i centralizovano. Propusta nema. Jedino odozgo moze se sta promijeniti. Tako kad bosanski Srbi ne budu vise Gore vazni, ostavlaju se na cjedilu, kao i hrvatski i kosovski Srbi. A onda treba pogledati komsiji u oci i pokusati mu objasniti \"vise stvari\". Ili u vagone kod Sombora na slijepi kolosjek...