Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma necemo, Bosna je povijesna hrvatska regija i uvijek cemo vladati tu, taman nas bilo o,1%. Hrvati su prvi narod koji je postojao u Bosni, prije njegov pada pod tursku vlast.
ulaskom hrvatske nece ali neulaskom bih hoce
@Anto Kresevo, Kada je bila hrvatska zasto je nisi branio 1992, nego si 1993 napao na one koji su je branili pod izgovorom da su bosanski Hrvati ugrozeni od Bosnjaka,sto je bila notorna laz,mozda danas,nazalost jeste,ali Anto mora da znas da je i Tudjman bio jedan od glavnih kreatora stvaranja RS-a.Vas zadatak je da svoja,prava hrvatskog naroda u BiH pokusate ostvariti na cjelokupnoj teritoriji BiH ukljucujuci i teritorijalna prava Hrvata u RS-u,a ne ponovnim udruzivanjem sa neprijateljima BiH idete na stetu Bosnjaka.Posto si iz Kreseva,ti dobro znas da to nece tako moci i pod cijenu da BiH Hrvati dobiju neki entite,a znam da nece i znam da im ne treba,pa Kresevo zbog svog geogeafskog polozaja ce biti tu uz Sarajevo, i mislim da je to prednost za vas Kresevljake
Bosna i Hercegovina je drzava svih nenih naroda i gradjana ma kakvo ona imala unutrasnje uredjenje
Oprostite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, ali pogrešili smo i zato nam oprostite u ime svih Srba što smo to napravili i sramim se svega toga! Oprostite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da će svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
mi hrvatsku necemo amputirati mi cemo je kupiti cijelu
a sto mene onda izludi onaj kastracioni sindrom koji ne samo na simboliskoj ravni opisuje psihopatoloski profil hrvata
tj. htio sam reć i za republiku hrvatsku BH hrvati su Bosanci- građani drugog reda bez obzira šta ti ljudi misle rade i žele i odakle dolaze. Možda uvedu i B naljepnice na odjeću.
za 20 godina nece biti ni mjesta ni pristojnog posla za hrvate
Hrvatska je pljuvala na BH Hrvate ranije, pa će pljuvati i dalje (kada uđe u EU)
u preustroju federacije pripadaju dobretici a di kacuni
BH Hrvati ce uskoro postati najprivilegovaniji narod od Azorski otoka (Portugal), pa do Finske i od Islanda pa do Cipra. Jerbo, imacemo svoju BIH, a i bicemo gradjani EU. 450 000 SRETNIKA
mi danas prema hrvatima vodimo postmodernu politiku u kojoj su nam saveznici niko drugi do.., ma i kad bi vam reko ne bi mi vjerovali toliko bi zvucalo nevjerovatno a toliko je prirodno i logicno
e s vama cemo samo saburli necemo napraviti gresku kao sa srbima zato rasprave o preustroju federacije mogu poceti na proljece mogu poceti i prije katolickog boxica ali se ne smiju zavrsiti sve dok se hrvatsko pitanje u bih samo od sebe ne rijesi
Amen Milanovicu, upravo tako. Ne da necemo nestati, nego cemo i ojacati. Hrvatska ce se konacno moci bezuvjetno zalagati za svoje sunarodnjake u BiH. Osim toga, nova trgovinska pravila preselit ce mnoge hrvatske tvornice u hrvatska podrucja u BiH. Da se razumijemo, to ce koristiti i samoj BiH. Bez stabilnog polozaja Hrvata u BiH, nema ni njene stabilnosti.
Neće nestati samo će da se presele , i tu je priča sa balkanom završena delimično , ostaje još samo Makedonija i to je to , svako ima svoju etnički čistu državu ili bar entitet , to je bio plan zapada za ex YU .