Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo put po redu?? Zagrebčani očito najviše vjeruju u Hercegovca
Hercegovcima treba Bandic a ne Covic koji je hrvat samo na papiru .
Cestitam , tesko ce se gdje naci ovakav gradonacelnik ovo treba da bude primjer nasem (Sarajevskom) kako se grad vodi a imaju mnogo manje prirodnih bogatstava od nas koje su iskoristili bas onak Evropski sve cestitke jos jednom .
Svi najbolji i najveci gradovi u Hrvatskoj su SDP :) nacionalisti dole !!!!!!!!!!
Znam sigurno da ne vjeruju SDP-u i HDZ-u !
najbolji političar na području ex yu
da li mi ko moze reci ako se prekrstim imam li pravo na hrvatsko odnosno eu drzavljnstvo?
nemaš jer nacija i vjera nisu isto ja sam ateista ali sam Hrvat što znači da ne mogu biti bosanski katolik nikako.
Svaka cast vidi se tko zna voditi najveci grad u drzavi Hercegovac Hrvat nema bez nas nista Bosanaca i Hercegovaca(Hrvata)
Malo pretjerujes s tom konstatacijom,ali u svakom slucaju,dijelom si u pravu.Jer od nas Hrvata iz moje i vase domovine,uz neke iznimke sa svojim predrasudama, izazivate samo divljenje i ponos.I od mene osobno jer znam da je lako bit Hrvat u Hrvatskoj,ali u BiH,di je bilo i nazalost jos ima onih koji bi najradje da vas nema ili vam zabranili da se izjasnjavate kao Hrvati,sta jeste,nego nekakvi "Bosanci",kao da je to izraz na nacionalnost.Ali vi se ne date i to je ocito.Zato svaka vam cast i nastavite tako!!!!! Pozzz iz Dalmacije i tebi i svim mojim sunarodnjacima u BiHi!!!!
on je jedan u milion prema tome poklopi se usima i ni jedne da nisi zucno! lezi uz nogu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ,covjke podriguje,klize pada na ledu,i ne srami se izigrava gospodu,a onaj mu protivnik Ostojic namazanko ko Lagumdzija,jedno ga novinar pita on sedamnaesto odgovara,al zagrebcani znaju hinju prepoznat
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahaha :D
ako je njima dobar eto im ga.
Ustaša.
Ustaša.
Ako je on Ustasa ti si sigurno bolesni Vehabija (Muhadjedin)
Ante,misas Rajka i Ranka Ostojica.Rajko je taj koji mu je bia protukandidat,ali on nije Dalmatinac nego purger.Tako da je on u svome gradu izgubia.Btw. Dalmatinac bi pobjedia,a ne izgubia :P
Svaka cast na komentaru i sto razumijes situaciju u Bosni iako si Dalmatinac Hrvat veliki pozdrav za tebe i cijelu Dalmaciju nedamo se mi jest da nas ovi u Bosni pokusavaju nekako izbrisati ali nemogu nam nista mi smo Hrvati bili smo hiljadama godina i bicemo to njih boli ali sto kaze Bandic umrijecete od ljubomore pozdrav
Koja dominacija bjeločarapića hihihihi
Ma, vidim i neka imena iz Sarajeva.
A gdje je onaj Srbomrzac Kerum? Nadam se da ce mu postaviti statuu na sred Splita posto je dosta osvijetlio obraz Hrvata.
Nije niti dosa do drugog kruga.To pokazuje kako su Splicani shvatili koliko su pogrijesili kad su ga izabrali.
Joj ne mogu da vjerujem covjek pobijedio na sva 604 biracka mjesta,pa ko je bio protivnik jel ovaj Ostojic iz drugog grada jel mogao bar u svojoj mahali pobijedit?
Ostojic je rodjeni Zagrepcanin.Ipak kazu da niko nije prorok u svom selu.U ovom slucaju gradu. :DDDD
Ostojic je rodjeni Zagrepcanin.Ipak kazu da niko nije prorok u svom selu.U ovom slucaju gradu. :DDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)