Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je koliko Srbi zadnjih mjeseci potenciraju prijateljstvo sa Hrvatima. Time samo dokazuju da su narod bez morala i casti. jednom rijecju - cigojneri.
@ bosanac i he- nije ovaj tvoj komentar los ali je on bio upotrebljiv 90-91-92 alija nije vise upotrebi ali njega je trebalo pitati sto uvede narod u rat a nije se zalagao da svi zivimo zajedno bez granica i da budu svi ravnopravni ali u nasoj jedinoj i naj slobodnijoj YUGI
zar i ti sine Brute...a nad\'o sam se da si priglup i da neces nista nauciti od Stipe
haha....svi samo lose o Mesicu...a pravi Hrvati vide da je buducnost prema EU bas sa njegovom politikom a ne sa hercegovcima. procitajte samo clanak sa hrvatskog vecernjaka.....upozorenje tadicu da ne laje previse jer mesic ima prijatelje na bitnim mjestima u europi. Tudjman je imao prijatelje samo u domacoj HDZ mafiji i ovim nasim \"hrvatinama\"
Mili Boze kad covjek cita ove komentare koji su uvjek nepromjenjivi i isti,namece se samo jedno ali pravo pitanje za medzunarodnu zajednicu koja je zaduzena da donese plan tj. rjesenje za BiH a to je. Dali je iko ikad procitao ijedan ili sve ove komentare i misljenja gradzana koja se ovdje iznose i ako jeste,onda sta se ceka vise.RAZVALJUJTE DEJTON I PRAVITE NAM JEDNU JEDINSTVENU DRZAVU BEZ OVIH KANTONA ENTITETA REPUBLIKA I STA TI JA SVE ZNAM. Pa dostanam je ovog sranja u kojem ni zivotinje a kamoli normalni ljudi mogu i trebaju da se snadzu. NECEKAJTE VISE NI JEDNU MINUTU,A KAMOLI DAN MJESEC GODINU i sta ti ja znam kolko vam vremena treba da skontate da je ovo i ovako ovdje NEMOGUCE I NEZAMISLIVO a niukom slucaju ostvarivo.
@Pipo-kaze se srpske,a ne srbske! Burek-Buregdzinica,a ne burekdzinica.... dokle vise da vas ucim.........? Hvala ti sto mislis na mene pojedinca! ;)
haj sad redom svi povucite vodu
Imate mahanje sa Novog Zelanda,uzivam,i ne pada mi na pamet da se vracam vise u taj papanluk.Bio sam u zadnjem ratu u Armiji BiH i nikad vise ne bih ratovao,a vi kome je do rata-ratujte goveda jedna-pobijte se medju sobom...hahahahaha!!!!!
upravo ivo voli te bosne i hercegovina cijela jer nisi za podjele hvala ti nek se srbija ogleda na hrvatsku
hajte bosanci pravoslavci raspisite taj referendum vec jednom umoran sam od cekanja da se to desi, pa kome opanci a kome obojci ,POSTOVANJE za Mesica i Josipovica daj Boze da i mi imamo ovakve vodje sve bi bilo drugacije...
Tresla se gora rodio se mis. Mi trabunjamo, a Srbi vode svoju politiku. Otrijeznimo se vec jednom.
Mudro zboriš predsjedniče Ivo !!
KONAČNO TREBA UKINUTI ENTITETE I FORMIRATI BIH KAO JEDNU DRŽAVU. SVE OSTALO JE VUČENJE NA JEDNU STRANU U CILJU SPAJANJA SA NEKOM DRUGOM DRŽAVOM (KAO VIRUSI), A TO ZNAČI PONOVNE SUKOBE DO KRAJA, GDJE BI ONI KOJI KOMANDUJU IZ BUNKERA OSTALI ŽIVI A NAROD BI NESTAO. P.S. Mislim da bošnjački narod nije protiv da se pravoslavni narod iz BiH pripoji Srbiji, ali niukom slučaju sa bosanskom teritorijom koju su im dejtonom dodijelili oni koji iz geografije i istorije nisu imali dovoljno znanja.
A ta t.z. Mrska je dio BiH!
@Serb Meni bi bilo iz ponizenja da takvi \"ljudi\" kao ti, vole BiH!