Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBogda vi svi hodali po dunjaluku i tražili kosti svoje djece. Svi vi koji ste omogućili i dozvolili genocid u Bosni. Svi vi koji ste na bilo koji način u tom genocidu učestvovali. Svi vi koji negirate i poričete počinjeni genocid.
Izgleda da su se na ovoj temi veceras okupili samo pripadnici ''nebeskog naroda'', stoga ovoliko dislajkova na normalne i lajkova na genocidaske komentare.
i Muratova crijeva :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
federativni baustelci sirom EU-a na aparatima..
lažu,lažu te.....
ma ja http://hrkljus.com/ostalo/definicija-un-a/
Vlahudijo ja koliko vas ima na ovom portalu boze sacuvaj. Jes te li svi iz Sarajeva ? Ili ste i neke vukojebine u rs
pola bosne cirilicom pise..mislim da je to dovoljno
ja sto vlagudije ima na nasem portalu ovo nije normalno. pa piz.a vam materina zar nemate vase vlaske vijesti.. ili mosda su ovo vlasi sto sibe kod nas. pleme vam j. b. m
Prije svega, ne podrzajem nijedno nasilje i ubijanje, kako od strane Srba tako od Bosnjaka....ali...Nemozete porediti ubijanje srba sa ubijanjem Bosnjaka.....jer je Genocid nesto drugo......Ubiti u roku od par dana Hiljade ljudi u jednom mjestu, ito na jako los nacin je nesto sto predstavlja genocid (Klanja, Cak su u tvornicu akumulatora Bombe ubacivali).... A kao 2. , Srbi su Agresori a ne Bosnjaci, i ubijanje svakog onog Srba koji je imao oruzje u rukama cu podrzati, ali ubijanje srba koji nema oruzje ne podrzajem!! Toliko
Bambuza hajde ti meni odgovori na ovo pitanje. Srebrenica je bila pod opsadom skoro cijelo vrijeme do 1995 godine. Sa svih strana je bila okružena srpskim bazama i srpskom vojskom. Taj gradić je uz samu granicu sa Srbijom. U samoj Srebrenici je bila UN enklava kojoj je onemogućeno snabdijevanje hranom i medicinskom opremom, a da oružje i ne spominjemo. Dakle da rezimiramo, jedna cijela armija sa teškim naoružanjem i punktovima na svakom ćošku čuva svaki prilaz Srebrenici. UN je čuvao tu enklavu iznutra, oduzimao svo moguće oružje koje je zatečeno u gradu (svi mi znamo koliko su UN-ovi vojnici bili anti-muslimanski raspoloženi, nećemo se obmanjivati). Kojom je to linijom oružje moglo stići u Srebrenicu? Jesu li slučajno imali uređaj za teleportaciju? Možda tamo u tim vašim propagandnim lecima piše da im je u pomoć priskočio USS Enterprise i kapetan Picard? Hajde evo razmisli i skontaćeš kolike gluposti vi Srbi valjate. I samo se džaba kopate u blato.
mujko zasto lazes da je srebrenica bila pod napadom celo vreme do 95?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki put kada citam kako se bosnjaci hvale kako su turci (ne oni naravno) navodno silovali srpkinje i hrvatice pomislim na kako je to izgledalo tad nekad davno.. Zamislim si u glavi kako u tamnom vremenu mali muslimanski djecacici trce po carsiji sa fesom na glavi, a svaka druga rijec turska (jer tad nije bilo vuka karadzica da procisti jezik od turcizama jer ovaj covjek nije uzeo "jezik sa carsije" nego jezik kojim su pricali bosanski srbi i hrvati na selu kao standard)babo svira saz i kad tad ide na selo da uzima harac. A svi zive u bijedi..turci izgradili samo 2/3 mosta pokoju dzamiju i to je to. Tuga nekakva me uhvati mislim ozbiljno Ovo je bolan period za bosnjake jer ipak osjecaju se duznim jer su izdali svoje stare i nisu ni oni zivjeli dobro Ovo je bolan period za hrvate i srbe jer nisu imali sta jesti.. Bukvalno..i zato sto su bili maltretirani do maksimalnog Ostavimo se te teme matere vam
Republika srpska je jedna "vekovna spska dzava na balkaaaanu" Hahahahahahahahahahahaha
Beograd i Pristina su spremni na kompromis. Beges priznaje Kosovo, to je taj :) Ionako se nista ne pita.
3 tora
Bojkot ruskim i srbijanskim proizvodima!!!!! Idemo Bošnjaci, na fb-u mnogo stranica koje pozivaju na bojkot ruskih i srbijanskih proizvoda, imaju na hiljade pratilaca!! GAZPROM I NESTRO su njihovi!!!
Koja si ti količina kretena. A šta misliš od kuda dolazi gas u Bosnu?
Bojkot ruskim i srbijanskim proizvodima!!!!! Idemo Bošnjaci, na fb-u mnogo stranica koje pozivaju na bojkot ruskih i srbijanskih proizvoda, imaju na hiljade pratilaca!! GAZPROM I NESTRO su njihovi!!!
Stampati naljepnice AKO KUPITE OVAJ PROIZVOD VI PODRZAVATE GENOCID i lijepiti na sve proizvode po trznim centrima koji su porijeklom iz Srbije i Rusije!
http://rs.sputniknews.com/svet/20150708/3133509.html
http://rs.sputniknews.com/svet/20150708/3133509.html НАТО сумња да Грчка предаје тајне информације Русији
kako se Vucic ukakako u gacice:" .... a zati, je primjetio kako je ovo najvazniji dan u njegovoj politickoj karijeri"
BRAĆO BOŠNJACI! Mi ako želimo da nestane genocidna tvorevina na prostoru jedine nam domovine Bosne i Hercegovine, moramo se ujediniti u namjeri! Mi moramo imati kvalitetnog vođu koji bi nas ujedinio, koji bi bio sposoban da pregovara sa svjetskim silama o ukidanju RS-a, Federacije i kantona, te o izmjeni cjelokupnog Dejtonskog sporazuma! Ako to ne uspijemo, nama predstoji jedino novi rat kako bi ukinuli sadašnju "dejtonsku" Bosnu. Onda bi trebali krenuti u džihad, tj. u rat uz Božju pomoć da spasimo našu državu. Ja sam potpuno ozbiljan i dosad sam vjerovao u suživot sa svim nacionalnostima u BiH, ali to je izgleda nemoguće. Nemoguće sve dok se ne izmijeni Dejton! Ako nismo sposobni ni za šta od ovog - mi smo onda narod koji zaslužuje propast.
pogledaj ovo: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Evo-sta-pise-u-britanskoj-rezoluciji-o-Srebrenici/314227 U rezoluciji se daje podrska Dejtonu--------------- 5.Ponovo potvrđuje podršku Mirovnom sporazumu dogovorenom u Dejtonu a potpisanom u Parizu 14. decembra 1995, kao i Sporazumu o stvaranju Federacije Bosne i Hercegovine koji je potpisan u Dejtonu 10. novembra 1995 (S/1995/1021, aneks) i poziva strane da striktno poštuju svoje obaveze prema ovim Sporazumima;