Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi covjece JA TI OPRASTAM a ja ako sam tebi direktno uradio zla neka me BOG kazni jer ja ne vjerujem ni u piramidu sunca ni u prizmu mraka. MJESTO BUDUCEG SASTANKA BICE ILI PREFEKTURA ILI DST pa cemo jedan drugom u lice reci prava imena i prezimena a ne ovako na hinjaka kako su vas naucili.Jel vidis da ti EVANGJELISTA METODISTA(pravo ime moje religije nije nista ruzno rekao-i nedaj boze protiv tvoje zene i kcerke -sve vam najbolje zelim kao covjek koji vjeruje u BOGA i respektira sve druge religije)POCNITE I VI SA RESPEKTOM ZA PROMJENU-religija nije isto sto i nacija;A zasto se ti seljakas NEPOZNATA OSOBO-KO LI SI KO LI SI???????????????????????? Jel Sarajvo i bubnjevi dje su nekad bili NEPOZNATI COVJECE??????????
Nijaze, Nijaze, metodisto stari. samo se ti seljakaj, ionako ne znas gdje pripadas, ali zato znas savjete i kletve djeliti... sta bi rekli tvoji metodisti na to???
s.u.i.k - ODGOVOR-DSTI(francuska ..........S.......).Znamo se ali da ne siljimo SVAKOME SVOJE nekome treba neke stvari i objasniti. MOJA BUUDUCA ADRESA -PREFEKTURA COLMAR
Ako je to istina onda sam ja mlogo srećan ćovek. Samo ja ne verujem šta beše da se napiše na ovaj teheran-ha bord.
Provjerena informacija: Glas srpski je objavio u srpskom programu radio televizije srpske, da će svesrpski narod republike srpske uskoro moci na srpskom jeziku i srpskom portalu bl-x.truć velicati srbe, srbiju i sve sto je srpsko, na srpski nacin kako to samo srbi znaju.
Nijaze Kulovac, uzjasem ti Senadetu... zajasio si ti francuzima za vrat sa laznom religijom
helem-kako vec rekosmo pravo prezime MEDVEDEVA je MEDJEDOVIC i vuce korijene iz Crne Kore-je iz plemena VASOJEVICA. Ocekuje se prijateljska posjeta najvecoj GLAVI(mislim fizicki-opsegom i gabaritima) i rodjaku po precima-mislim MEDJEDIMA-MEDJEDOVICIMA u PEDYBLI£I £P£KOJ(izvinjavam se na fontu ali nemam tastaturu na §IPNLN£I-CIRILICI prim. prev)------ZVIJEZDI OVIH PROSTORA CARU BARE I MAGLE NAJVECEM NEIMARU GRADITELJU I STA JOS SVE NE.BREEEEEE POLA COVEK POLA ANAKONDA GLAVA GRUDI RUKE MEDVEDJE ZMIJSKOGA TELA-----MILORAAAAAAD MIIIIIIIILE DODIK. Dabogda vam on jaho za vratom zajedno sa medjedovicem jos hiljadu godina.
Dabome! Ja sam bijo najbolji u ćitav razred, kako kaže moja ućiteljica Jevrosima (dok je nije pojeo papa Rajcinger, lićno, *gospodipomiluj*). Jedini sam u moje selo završeo sva ćetiri razreda od osnovna škola Veselin Masleša. Srbija do Zemuna. Prijatno.
@ja Moram malo ove fundamentaliste podsjetiti gdje se nalaze,a,nije na odmet,da malo zakuvamo,zar ne?Pozdrav! @poet Simpaticno,zna li ti uciteljica da pises bezobrazne pjesmice?
To si mlogo lepo rekao burazeru, ako smem da primetim. Ja ću samo da dodam jedna lepa pesmica koju bi sva deca trebalo da uće:: Nebo je plavo, srbske je boje, Na njemu sedi srbin bog, Oko njega srbski anđeli kruže, Sleveći srbina, boga svog. Srbija do Zemuna. Prijatno.
@LDP Kakva Bosna bre! Nema Bosna cak ni Srpska, samo Velika Srbija. Pazi sta pises vidis da gradimo revoluciju i nema mjesta pogreskama. Znaci trebao si reci: Srbija brate, Velika Srbija.
bam da te pitam ne mogu da ne primjetim stalno spominjes afganistan sausijsku arabiju....ne kontam
@bam bam Dje si ba bam bam Qurcem ti po celu dam dam
SRBIJA BRATE SRPSKA BOSNA...
Vrlo dobra vijest. Uvertira za 3. svjetski.