65 godina od oslobođenja
0
Medvedev 20. oktobra u Beogradu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se pa vi tripujete bosnjaci .... Ko vas sta pita ? Cutite i uzivajte u vasoj zemlji. Ne brinite i vas ce jednom ogrejati sunce . Ali pod kojim uslovom? To je jako pitanje.
sve je to fino.. ali ipak: srbi su ZLOCINCI !
Izvinjavam se, al svako stoji da si razumna osoba i neoptercena svim ovim, valja nama zivjeti ovdje i dovijati se kako da prezivimo od prvog do prvog u mjesecu. Zivila
Neznam za tartare i kavkaze (mislim znam al\' nije ovo ni mjesto ni vrijeme raspraljat o tome), medjutim kad bolje razmislim kao racionalna osoba, bliži su mi nekako Rusi i Srbi, a što? pa zbog jezika!! zivio i ti... by the way žensko sam....
Naravno da nemate, svi mi, i ja i ti imamo puno vise zajednickog sa Rusima, jos vi mozete i razvijati odnose kao muslimani sa Tatarima, narodima sa Kavkaza, koji govore ruskim jezikom, nama dobro razumljivim, za razliku od turskog ili arapskog. Ziv mi bio.
@gordan, nemamo ama baš ništa sa Turcima i Arapima.... @trojka, skontali smo Vas :)
Hahahaha dobro si me nasmijao, a ja mislo da Hrvati kazu za sebe da su iz Irana, da ti nisi sta pomjesao. Nego mi ne odgovori na pitanje, valjda su svima nama blizi Rusi od novokomponovanih Amerikanaca i ostalih vrlih zapadnjaka.
@gordan povezani ste s njima ali u SF filmovima... zao mi je da te razocaram, ali srbi su vise povezani sa irancima (perzijcima) jer ih je Cezar doveo da mu brane kolonije od napada sa sjevera (ako ne vjerujes, bit ce mi drago da ti dam preporuku koju knjigu da procitas )... Znaci brate, niste ni slaveni a da ne pricam o rusima... genealogija je cudo :) samo trebas da citas... a nije je napisao niko ko ima muslimansko ime, niti zivi u BIH... :)
Pa barem smo sa Rusima povezani krvno, imamo istu vjeru, jezik kojim se mozemo gotovo sve razumjeti, slicne obicaje, sta vi imate zajednicko sa bracom vam Turcima i Arapima iz Azije.
Nasta ova Srbija spade u pm
OVA KRATKORUKA KREATURA JE PUSHAC PUTINOVOG MALOG SMEZURKA.
@Pipo, pile moje retardirano! Sve si tako lijepo srocio da je milina citati. Blago majci sto te rodila!
Htio bih da popusim nekom Cecenu u znak prijateljstva nasa dva naroda. BIH4EVER!
Vidju pipie, ato se solidarise sa cecenima!!! Tako pipo, tako treba, to su ti braca slaveni, mada su i oni poturceni, al svejedno su plavi...ebes plavpg muslimana, samo vas pederi arapi vole, inace ste i kod njih neka klontrana sorta!!!
Rusija genocidas je etnicki cistila Tchecheniju Srbija genocidas je etnicki cistila Bosnu i Hercegovinu Realnost je ta da je Tchechenija jos i dalje Tchechenija a Bosna i Hercegovina i dalje Bosna i Hercegovina! Bratija genocidnih pravoslavnih krvolocnika,da Bog da Beograd taj dan 20-og Oktombra prop\'o u zemlju za sva vremena,vrijeme je! BiH4EVER!