Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kuda pjeske bola de reci haha cuj pjeske mamu mu ko te prebacio preko granice hajde sad granicari nek se nadju pod suspenzijom na tom dijelu ondma sa posla ih sutnite...
ovo nema ni u crtanom filmu, providni do bola!!!
Svasta je moguce u ovoj \"demonkratiji\".Sad i ako otmes kriminalca,bit ces uhicen.Koliko Golih Otoka je potrebno za sve Jelavice i njemu slicne da uzivaju na \"ljetovanju\" i tamo sire bratstvo i jedinstvo.Sacuvaj me Boze i tisuc godina daleko \"demonkratije\" na Bosnjacko-Hrvatsko-Srpski nacin.A ni ostali iz ex-YU ne zaostaju za kolovodjama.
Priča pravo pije vodu, kao u bajkama.
Ova ista logična pitanja su postavili novinari maloprije na centralnom dnevniku. Kako je moguće imati toliko propusne granice da se svako može šetata tamo-vamo kako mu volja? Sve ovo gleda Evropa i pamti. Nemojmo se čuditi ako nam vize ukinu tek za 10 godina jer nismo ispunili prvi uslov mape puta: kontrola granica.
pitam isto sta pita i JA
Ha, ha, ha al\' ti ga šuknu. Uhljupe lezi, pokrij se i ugasi svjetlo. Ispao si najveći papak.
Ja svaki mjesec prelazim granicu legalno što znači da sam budala. Uhljupe, kada ideš u Akeriku da li ti prelaziš granice legalno pa si po tome i ti budala?
Uhljup, Hvala što si mi objasno ali zašto me zbog toga moraš nazivati glupanom papanskim? Da li me ti poznaješ od ranije da možeš tako o meni govoriti ili si samo nekulturan?
Joj ti pitanja glupih, ovde u Americi svakodnevno ilegalno ulaze i izlaze ne hiljade meksikanaca. Glupane jedan papanski treba da zna da svaka granica ima 90% rupa. Samo budale idu na carinarnicu
e ovako je to otprilike bilo: Negdje oko Mostara ude čovjek s bijelom čarapom na glavi u autobus Centrotransa iz Sarajeva. Izvadi pištolj i kaže: - \"Ajmo novce, marke, nekretnine, zlatnine sve na sunce!\" A drugi viče: - \"Nemoj kume mene ja sam Hrvat!\" Veli Mostarac: - \"Ma čuj njega! Ovo je pljačka, nije ovo popis stanovništva.\"
Pitanja za državne organe i SIPU: Kako je otet čovjek proveden preko granice bez dokumenata. Zašto ga tom prilikom nisu uhapsil? Kada ja otet i kada se javio odmah se znalo da zove sa 063 i područja Rame. Zašto se nije blokirala zona i pokrenula potraga i hapšenje? Kako se odbjegli Ante vratio u Hrvatsku ako nije imao prijevoz i dokumente? Kuda je prošao preko granice ako se zna da se granica čuva? Sve je meni ovo mutno.
A od rame do granice je pjeske proputovao? Previse rupa u prici, ako se mene pita
Govno do govneta.Kriminalac do kriminalca.Ekstremcine,ljigavci,poslusnici u ratno huskacim igrama Franje Tudjmana i Bobana.
malo za promjenu od konstantne Miloradijade immo sada Antonijadu. Do veceras cemo znati gdje je Ante posjiao salatu ove godine