Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji Bošnjaci, uvijek cu stajati iza toga da ste bili istinske zrtve rata, ali u miru ste brate mili toliko izopačeni i ljigavi da to nema nigdje. Se do jedan komentar vam je dno dna. Iako znate poentu podizanja ograde, samo znate da mlatite glupe komentare kako se Mađari, možeš misliti, ograđuju od genocidnih Srba. A zašto npr. Klix ne prenese vijest da lokalno stanovništvo Subotice u saradnji sa Crvenim krstom prikljuplja pomoć-vodu, garderobu, kozmetiku, hranu koju dijeli tim imigrantima? Zašto se bar ne potrudite da malo sagledate situaciju? Da li je moguće da možete toliko hronično i bolesno samo da mrzite, i mrzite, i mrzite...
Svaka ti cast na komentaru, sve na mjestu! (y) Al hajd ti to objasni zaostalim mozgovima prepunim zla i mrznje..
@Mantis Opet ponavljam,uvijek cu stajati pri tome da su Srbi nanijeli zlo Bosnjacima, ali ratovalo se i drugdje u svijetu,ali se opet tako hronicno ne mrzi i proklinje. Tvoj izbor-tvoja stvar, mrzi jarane, odzivi jos dva zivota nakon ovoga i samo mrzi.
Samo da naglasim,ograda je zbog emigranata,usput zalosno je koliko ih ima,jadni ljudi. Ipak nakon svega Srbi pokazuju humanost,donose ljudima hranu i vodu,toliko koliko mogu. Vi samo kenjajte,ali Srbima niste ni do koljena.
Em ti narod od kojega se žicom ograđuju ... ! ! !
Sad ce svi da nagrnu u ovu nasu bijedu bejha..
El Chapo i Saric hermanos..
Evo clanka za nase najvjernije naciste i fasiste...nemoj da bi koji izostao.
Pamet narod ovi madjari....cvvc
Problem je sto ce se onda ilegalni afroazijiski paraziti koji dolaze sa drugih kontinenata onda preusmjeriti na hrvatsku ,sto znaci da bi se i BIH mogla naci kao tranzitna ruta za ilegalne parazite a bogam mnogi od njih bi mogli zatraziti i da ostanu. Fazon je sto su 2/3 parazita ekonomski imigranti a ne izbjeglice sto znaci da nemaju pravo na zastitu . MOlim sve da pogledate sudbinu evrope https://www.youtube.com/watch?v=-ALxHupi8s0 Recite NE naseljavanju crnaca,arapa ,azijata i cigana u nase domove i domove evrope. Posjetite http://pandora.kreativisti.org
A sto je sad tuga za BiH svi imigranti radi kojih Madjarska podize ogradu sada ce u BiH tako da i mi trebamo podici ogradu uz Drinu.
Vi Bošnjaci možete samo podići ogradu na Dobrinji ;)
svi imigranti neka dođu u bosnu,dobro došli,bit ce 50 nacija a samo tri vladaju,
Imigranti nisu ni pola muslimani,"vulice"malo se doškoluj makar na osam razreda,a damas je preko 80 različitih nacionalnosti pripadnost vjeri ISLAM.Između ostalog i Bošnjaci su počašćeni da budu muslimani.
otiži na wiki i vidi kad je izdan prvi riječnik u Bosni i kad se prvi put spominju Bošnjaci,nije teško i ne boli proguglati.neznam ko je od tvog naroda,al znam na grobovima mojih predaka su vremena od preko 300 god.i znam sve zaseoke nazvane po doseljenicima iz hercegovine like i drugih krajeva.bar ovdje u Bosni.
Ovi Madzari su prolupali !!
I mi cemo kada dobijemo normalnu vlast, dignuti 5-6 čeličnih Pregrada u visini od 5 metara, debljine metar, samo sto ce kod nas na njima biti smjesteni 1000 Mitraljeza, i iza kojih ce stojati 500 Minobacaca, iz razloga Samoodbrane od Četnogranata iz Srbije......