Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni se ovdje postavlja pitanje sta radi lutrija Srbije u drzavi BiH ???
Sta radi rep. SRPSKA U BIH
lutrija je i inače klasična pljačka naroda. ona otprilike funkcionira na ovom principu. ja držim u ruci kuglicu sa jednim jednoznamenkastim brojem i ko pogodi koji je broj meni u ruci dobija nagradu. međutim maksimalna nagrada za sve dobitnike je 50% od uplate igrača. što veći broj uplata meni veća zarada. ja svakako dobijam a od naroda samo jedna ili par osoba. kad bi ljudi te pare što uplaćuju za lutriju i kladionicu dali u dobrotvorne svrhe u bosni ne bi bilo gladnih.
svejedno, ne mijenja puno na stvari osim što uz lutriju zaradi i neki hoštapleri na budžetu. narod u globalu svakako gubi.
(Boris Tadić > Dodik) > Banja Luka
Ama ovo je Dodiku ustrebalo para da završi vilu na Dedinju, pa pošto ne može namaći pjevanjem (a već je do kraja izmuzo R.S.) onda je zamolio svoje voljene susjede da mu namjeste jednu 7 (sedmicu) na Lotu, pa ja...
Namjestena lutrija entiteta RS u BiH,hahaha!
Zar mi hocemo prevarit nekoga ?
srpska posla
Ne bi me čudilo kakva smo zemlja
Učestvovanje Lutrije Srbije u RS-u je vjerovatno još jedan vid saradnje ovog entiteta sa Srbijom u okviru specijalnih paralelnih veza Šumske i Smrdije. :))
Saradjuju u oblastima sprdancije, komedije, mitologije, a evo sada i lutrije. Sve u svemu jedan veliki show
upravo tako, Grand Show :)
A gdje je pecat??
pa ko da se samo u nas namjestaju izvlacenja hahahahaa . Samo budala moze povjerovati da nema prevare u Loto izvlacenjima
...čim čujem "kadar" znam kol'ko vrijedi :)
ma neeee, nije moguce... igre na srecu? ne radi se to, sve posteno, sve po zakonu :)
Oni uvijek u lutriji znaju koje su kombinacije uplaćene (preko računarskog sistema) i zato uvijek mogu namjestiti da niko ne dobije, ili da neko njihov dobije. Ponekad i fukari daju da dobije da bi se pričalo u narodu, ali uglavnom oni izabiru da dobije neko odnosno oni sami, tako da rijetko islaćuju novac nekoj trećoj strani.
kako mogu namjestiti ?
Ne postavljaj smiješna pitanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte covjeku pare i ne s...te...vise od godinu dana istraga, bez rezultata...smijesno.