Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako cu i ja imat kad budem veliki :D
ma ovaj je nista za naseg kralja nas kad se popne na toranj vidi pola Bosne i dijelove srbije i citavo Gusinje..
Vidis sta ti je biti postenjacina.Bake ima samo pola kuce a eto ko su kriminalci i sta sve imaju.
Ma sigurno je komunjara Sad jedino komunjare optužuju da su sve pokrali
Što biste htjeli,da kopa i klamfa po cijeli dan i dobije minimalac s kojim može dupe da obriše.Na takvoga se treba ugledati ,a kako stvari stoje ovdje u BiH su mnogi krenuli tim putem naravno predvođeni ponajprije nazovi političarima,skorojević biznismanovima uvezani sa njima, te ostala sitna raja od direktorčića i šefića koji tu botaniku rade na malo "da se Turci nebi dosjetili" ali svakodnevno i bez ikakve kontrole.Momci samo naprijed ,razvaljujte što god vidite svojim očima ,po zakonu a katkada ko ovaj iz bg.malo i iznad zakona,sve dok se ovo sve ne uruši i nestane ko atlantida.
Zasluzeno , radio je "cijeli zivot"
U nas pola politicara ima ovako
Mozes me je*at al ja ovdje ne vidim tih 6 spratova koji se toliko spominju.
objektivno krkanska je vila, nigdje cvijeca, basta mu je katastrofa. Tako je kada KRKAN PUN PARA PRAVI KUCU hehehehehe
a sta to se sve kao zna, a gdje je ta baraba? nadam se u zatvoru, i ako se vec sve to zna da je od narkotika kupljeno,valjda bi drzava trebala konfiskovati!
To sad ko odjednom ovaj se pojavio. Pa nije ovo od juce. Sve to znalo, samo sto je sada politika odlucila da ga makne. Isto kao i kod nas.
joj što ne kogu ovih što pričaju kako im je bolji rahat život i njihov mir pa ja bi više volio živit ovako 10 godina i nek me koknu nego 70 patit se !
Buraz hajde uradi ovako, 10 dana, svaku noc spavaj samo 2 sata i vidi kakav ces biti. Bice ti lakse shvatiti da ti ne treba sve ovo ;)
da ti kažem da sam 4 godine tako radio zbog hira nekih drugih ljudi a živio ko klošar na pokvarenim i zahrđalim konzervama tako da bih rado živio 10 godina ko kralj sa svim luksuzom a spavo samo dva sata a vjeruj on spava !!!
Pa ovaj ne zna kolko ima para Ovo su stotine miliona eura u pitanju Kad vidis da najvece dvorce imaju dileri droge i da se jos kurce sa tim tek tada shvatis da su jaci i os drzave i njenih korumpiranih sluzbenika
...sve je to relativno...nikad ne znaš kako su se karte presložile i u kom trenu od zaštićenog medvjeda postaneš glineni golub...
stara garda....ciko se druzio sa eskobarom,kad je pobjegao iz njemacke........
..."softveraš", top level...
Štaće kad čovjek nema posla mora se bavit kriminalom i drogom.