"On ne vodi računa šta priča"
0
Lukšić: Dodik mora više poštovati Crnu Goru
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodick je poželjan samo u ZOO da djeca vide krmka uživo...
...don milo je stek\'o svjeCki ugled poštujući zakone i konvencije :))
@za suverenu.. i kakvo pravo vi , takvi misevi , imate govoriti o nestalom kraljvstvu bosanskom? .. na osnovu cega, sta ste to vi , osim paranoicnih izjava uspjeli predstaviti, i mrljanja istorijskog? jeste, bilo je kraljevstvo nevidjeno, sretno i bogato,..............i jeste postoje sada , kao i uvijek sto su postojali, negativci koji se bave , isto kao i hitler, mistikom i psiholoskim malverzacijama.. koje \"rade\" jedino ukoliko ima onih koji u sve to vjeruju.. sto se vi vise time bavite, i \"znate\" , to vise poena i prostora za njih.. razumijete?
@zA suveEnu... strah veci od ociju.. blecci
@dado banja luka... kako bi bilo da ti zadrsis svoj stav, a da se malo pristojnije izrazavas??
@za suverenu... uuu , jesmo li se isprepadali?? svakom zlu tri dana dosta, tako i ovome.. hocu reci, sad kad svi vec to sve znaju, je samo vazno ne biti dio toga.. i teziti biti dio necega drugog, jer se o tome i radi.... ima svasta drugo, lijepo i pozitivno i cisto .. birajte, kad vam je vec data mogucnost volje
ne radi se o politickom problemu, vec ekoloskom... napisati ovaj tekst , bez obrazlozenja zasto se Luksic protivi ovom projektu je cista politicka farsa..cemu su klix-ovce vrlo sklone... mozda i oni u redakciji imaju pretenzije da jednom postanu politicke vodje? haha.. ali, vazno je da se netrpeljivost i mrznja sire..bolesnici
Ma zaboli Srbe u RS šta misli i Federacija i CG; gradi se na teritoriji RS i tako će i biti!!! Jeste vam bolno ali i ovo vam je još jedan dokaz postojanja protektorata a ne države:)
Englez nemoj tako da si desparatan, ako treba ja cu te analno oploditi :-)
Ta oklagija koju spominjes ti vjerovatno sluzi za samozadovoljavanje jer je turas sebi u pakas , tvoja isfrustriranost Srbima vjerovatno ima veza sa Gay paradom ponosa ti bi izgleda vrlo rado tamo aktivno ucestvovao ali izgleda te parade nece biti , pa sad ti svako kriv ! Drzi se ti ipak tvoje oklagije, sigurnije ti je na paradi mozes dobiti mare !
srbi..... hahahhahahahaha, zar vi postojite? treba oklagijom stuci te cigane dole opet da se vise ne javljaju narednih 700 godina
Doda rezi na cijeli Region ,Snjezana zena ga ne slusha vishe ide i svalera se okolo ,pa je on ovakav ,trebao bi se psihijatri zabaviti oko njega.
Puno se toga obećava u RS-u pa ništa.I aerodromi i brze ceste i pruge i lanci hotela i preporod u privredi pa ništa.Parada pijanstva i vašarskog kiča.To je taj tzv.bolji dio nemtnute BiH.Tako će biti i sa elektranama.A što se Dodika tiče kabadahija obični kojeg su postavili Ameri ko bi drugi.Pa će ga lijepo kao Senadera u određenom momentu izručiti pravdi.Ako ovaj ne pobjegne u majčicu Srbiju:gdje je već skupio lijepu kolekciju nekretnina i vozila.A i para naravno.isgurno ne KM ova ili srpskih dinara,nego neke jače valute. anarod to neće i li ne želi da vidi.Tipični nacio mazohizam
Poklopi se usesima i ne pricaj gluposti jer ta tvoja 24% P i H je daleko najbijednija u regionu, a ko vas sta pita vidite iz spora sa Hrvatima oko mosta ,ovdje hidroelektrane ,pametnije ti je da se ne javljas !
Šalji vojsku Lukšiću,mi ćemo se samo izmaći.
Ma \'ta će selljačina !?!? Valja nam ga trpit i to je to...dok ne dođe neko novi i ne uhapsi levata
Stvarno, koliko slucajeva ima na ovom klixu, ne mogu da vjerujem!!! nepismeno, nekulturno...a tek optereceno....