Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastita izbjeglica od domacih kriminalaca i lihvara, kao i zastita svojih gradjana od kriminalaca kojih sigurno ima i medju izbjeglicama u nekom procentu, veliki je izazov za drzavu u koju dolazi ili kroz koju prolazi ovaj zbjeg. Sama humanitarna pomoc je u najvecoj mjeri uvijek pruzena od samih gradjana, ali kontrola situacije je posao drzave, i zato se treba brinuti kako ce to izgledati kod nas ..
ne brini ... nisu toliko ludi da dođu ovamo
bravo momci ... pokažite svijetu šta je humanost
i vrijeme je bilo da Srbija pokaže da ima i neko drugo lice
ja lično, NIKAD takvima poput tebe, jasno?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svi su Srbi, Srbi... ali nisu svi Srbi cetnici!!! Bravo komsije!
I mi crnogorski srbi ćemo im pomoći kad prođe leto...
Cuj srnogorski srbi ? To si na ljetovanju u CG iz srbije pa se tako nazivas ?
@feluga https://www.youtube.com/watch?v=mOjDk5LsKlc
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
HUMANO tako i treba, nikada ne znas sta se moze desiti u zivotu, kako ocekivati pomoc ako je i sam nisi htio pruziti, da smo svi takvi bogdom
Ako sta i ostane ovim jadnim ljudima para u dzepu to im u Srbiji izvuku. Mafija jedva ceka ovakve prilike. Da ne bude zabune isto bi im bilo i da idu preko BiH
Preporod Sta ima u uvrnutom tornju
Naselite ih u RS tamo je svakako bjela kuga.
slazem se duduk daj ljudima azil
Pase ti nick pravo !
prijatno sam iznenađen reakcijom u Srbiji na ovu krizu , svaka čast
Humano. Kao i sto treba.
Nemojte sve shvatat ozbiljno.......Europo, daj euricaaa daj daj daj
Cavadini, zacudilo bi me da nisu trazili novac od EU. Mislis da su Skandinavske zemlje primile onoliko Balkanaca onomad, bez imalo eurica iz EU?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)