Pozvali na suzdržavanje od nasilja
0
Ljubljana zabrinuta stanjem na sjeveru Kosova
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"No u pravu si, najkompliciraniji su Srbi. Iako dobro asimilirani u samoj Sloveniji i sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. I Srbi i Bošnjaci se tamo izjašnjavaju po državljanstvu, no ostavlja im se na volju religija. Ako su, da prostiš, zatucani mogu se ženiti/udati samo u svom krugu Srba i Bošnjaka, a onda imaju i manje novaca.\" Fakat da se donekle i slazem sa ovim komentarom.
Vas se asimilira i europeizira van granica BiH. Na kraju će se to dogoditi i u samoj BiH. Djeca miješanih brakova se priklanjaju običajima i kulturi razvijenijeg roditelja dakle i njegovoj religiji. No u pravu si, najkompliciraniji su Srbi. Iako dobro asimilirani u samoj Sloveniji i sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. I Srbi i Bošnjaci se tamo izjašnjavaju po državljanstvu, no ostavlja im se na volju religija. Ako su, da prostiš, zatucani mogu se ženiti/udati samo u svom krugu Srba i Bošnjaka, a onda imaju i manje novaca.
meni nije dobro
vijesti, mediji, politika... tolika šuplja, da nema dna...
Bolje je njima da se zabrinu za svoje žene,Bosančerosi im sve poguziše