Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duki, sta si se razgalamila nabijo ti pipo njegovu kur.cinu u ta tvoja usta zvaljava. Da su se bogdo pohapsile vlaske oficirske porodice pa mjenjale za oruzje sve bi bilo drugacije. sto se mene tice , Iliji Izmetovicu mozete serbez popusit njgovu karu.
pipo sta si se nesta ucutao-bojis se argumenata,ti si neko djete ili si u glavu bolestan kada mrzis sve oko sebe a sam znas da srbski narod nikada nije bio genocidan-pipo hrvati su napravili jasenovac a vi jedva cekali da zavezete zastave u cvor i da preglasate srbe-a sada samo kukas i places i neko ti kriv,sta je sa silajdzica i delica kada ce oni biti uhvaceni ili su oni vasi heroji?? pipo javi se i ne plasi se argumenata a ne pljuj samo
Stigli te didini, pradidini, i cukundidini grijesi, dobro cini, dobru se nadaj, zlo cini zlu se nadaj, deveto koljeno grijehe ispasta, kaze stari narod!!!
Hoces jos, misu, ili si pobjegao u rupu? Cekas da odem, pa da dodjes onda sa svojom poganstinom? Mislim, \"zlocinacko, krvolocno, genocidna...bla, bla...\"!!! mamice ti se spomenem handzarske, ebo te Hitler, didin omiljeni lik, mora da ti je dido dobio od partizna pa sad se ti zbog toga uspandrcao o necemu za sta si sam kriv!!!
Sad cu vam grandiozno djelo vaseg tucaca kamena u titinim zatvorima, nauciti napamet i citirati svakom prilikom!!! Recimo da bi od toga trebali krenuti pred sudom u Stazburu, onom istom koji prica o ljudskim pravima, sta su oni nama htjeli da nature, tu i takvu drzavu!!! Fuj!!! Ne da nature nama, nego nikog tu i nema osim muslimana, pa onda sta to treba da znaci??? Ko to ovde koga sad moze da optuzi sto se brani sa brisanja sa lica zemlje??? Kao, sto niste dozvolili da nestanete sa lica zemlje, bas ste bezobrazni!!!
Dokaz su mrtvi, a sto niko ne sudi vama za te iste, to i jeste problem koji ce biti rijesen, vjeruj.
Sto ja tebi da navodim kako je zivot izgubilo 30 000 Srba, mame ti se spomenem, kad zna onaj ko treba da zna, a znamo i mi svi!!! Kud ces veci dokaz, mamlazu!!! Bice tebi dokaz kad jos malo nafte zafali, to ti mogu garantovati!!!
Ebali te svi inckovi sudije redom!!! Mars!!!
Moja kuca se sama spalila, a moj stric se sam masakrirao, a familija se sama raselila od bijesa, a poumirali od srece ziveci u alijinoj drzavi, ebo te sav svijet!!!
Dalje cemo preci na Silajdzica: Kao ratni politicar, i alijin bliski saradnik, odgovoran za drzanje logora za Srbe, a bogami i za Hrvate. Ne znam sta se desavalo po BiH, nisam bila tamo, ali pouzdano znam za onaj u Zenici, za koji tacno znam da je registrovan od strane medjunarodnog crvenog krsta. Jel dovoljno, mame ti ga spalim, ili treba navesti jos???
Drugo nezakonito sto je uradjeno, a to je naoruzavanje paravojski za vrijeme postojanja legalne i legitimne drzave Jugoslavije i napadi na regularnu vojsku, a s ciljem provociranja i izazivanja sukoba. A sve iz skola i djecijih vrtica gdje su se ukopali, pa kad dobiju po p..., onda na cnn!!! Naravno, nisu dobili od jna, a mislili su, jer nije tamo niko blesav bio, nego od lokalnih, pa su se tu malo preracunali!
E, sad cu, u inat, naci tu islamsku deklaraciju i svaki boziji dan je citirati, treba neko tu da tuzi Aliju Izetbegovica, makar i mrtvog, za nesto nedemokratsko, ratnohuskacko i gdje nema mjesta za druge, a nesto sto je predstavljao kao program, i osuditi to javno!!! Za pocetak, glavni njegovi citati. \"Nas cilj, islamizacija muslimana. Nas moto: Boriti se\"!!!
majstore da postoje dokazi vjerovatno bi bila podignuta optuznica protiv svakog od njih koje si ti nabrojao. isto tako,da ima dokaza protiv dodika ili nekog drugog bila bi podignuta optuznica. prema tome, ne seri ko foka.
Tvoj krvolocni zlocinac Haris Silajdzic, gle, bio predsjednik predsjednistva drzave, a krvolocnog Alije sin i dalje u politici, a krvolocni Komsic, dobitnik usranog ljiljana, predsjednik predsjednistva, a krepalom krvolocnom aliji nisu ni sudili, a krvolocnog nasranog orica pustise, kao i krvolocne zapovjednike mudzahedina, pa onaj sto ga pustise sto sjedi u parlamentu, bivsi general jna, mars pipo u 3 pm!!!
Nego Pipo, gdje su vasi zlocinci? Eno slave ih kao heroje iako postoje i video snimci ako nista drugo onda o komandnoj odgovornosti. Ti si opterecen Srbijom, ne znam zasto