Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najeli se hrane, a boga mi i govana
LIDERI!!!???? Ovo je vic dana. Ja lidera i sranja ogromnoga. U normalnim drzavama ovi ni u gradskoj cistoci ne bi mogli raditi.Novinara vratiti na fakultet, jer je diplomu kupio.
A Komsic seta u subotu po Bascarsiji. Ocito mu se nije islo licem u lice sa Milanovicem
Sastanak ;..lidera zemalja Zapadnog Balkana...! Predsjednica Kosova je tu , a Željka se ne buni..? A , ovamo oko kretanja naroda i ekonomske saradnje , puna usta srbijaluka..., Licemjerno kao i uvjek...
Cijanovic je faca u Skoplju prodajem maglu!?
Kad nas pozoves na veceru kao da si pozvao tri druge drzave.
Gengbeng sa cvijanovickom
Sve fol neki "komunisti" "socjaldemokrati" "socijalisti" a u stvari fašisti sa dna kace, poput ovog travestita iz genocidnog entiteta ili bubuljičastog praseta iz NDH. Jedino je rumeni nastavnik zalutao, njemu nije mjesto ni u učionici sa prvačiće...
Ne poznajem je ali brate sto je ruzna iz ovog profila isto vjestica
U imovinskom kartonu Špirić je prijavio da ima dva stana vrijedna 170.000 KM, poslovni prostor od 278.755 KM, automobil vrijedan 30.000 KM i ušteđevinu od 430.000 KM. Špirić kao delegat Državnog doma naroda uporedo s platom od 6.800 KM prima i penziju od oko 1.400 KM.
Nevezano sad za ovu sliku, ali mi na um pade kakav čovjek moraš biti kao političar na tom nivou a da ne povratiš na stol za kojim sjediš s njima, ljudi bez emocija, empatije, savjesti, karaktera itd. Što bi se kod nas reklo smetlje od čovjeka moraš biti.
Šupljiranje do bola, čuj oni o klimatskim promjenama...???
Kad je krkacina, odmah svi slozni... Mozda bi se trebali nastaviti oni sastanci po kafanama i tefericima, nekako se svi opuste tako.
cuj proces brdo, proces ubleha
Pogledajte kako dr Zoky vodi glavnu rijec i dominira skupom.
vidi ovog krmeta milanovića kad ga vidim nemam napretka deset dana...kakva, i somatska i duševna, rugoba