Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ marionete.
Vjerujem da bi bilo korisnije kada bi pisali o malo važnijim stvarima iz regije nego o čovjeku kojemu je mobitel ispao u jamu i Petrovu koji ide na skijanje
zaboravili ste da jos saki Polumenti krvare desni,da je Kolinda otvorila narezak,da je Dodik popio flasu rakije,Bakir otisao na dzumu...... Nemojte da postajete hebena zuta stampa kao sto je onaj smetljarski radoncicev Express.
Smrad prodani.....
Pametno!
Divi seljobera izMetkovica
naprijed HDZ naprijed MOST dole komunisti i srpski kvizlinzi :-D
...što se tiče kradezeovog akademičića, ništa neočekivano. čoek je savijao kičmu dok je grabio kroz stranačku hijerarhiju i sad je vakat da rotacijama pokaže svoju "veličinu" i naplati sav jad i čemer koga se nagutao tokom "napredovanja". ez južual.
...jel bozanić blagoslovio?
Čuj ovo je baš provala a ovaj MOST pun opasnih napuklina: Član MOSTA ocijenio kako je odlazak na skijanje u ovom trenutku dok nije formirana vlada NEPRIMJERENO , a partijski šef mu na skijanju ! To bi bilo isto kad bi Reuf BAjrović pričao kako skijanje nije primjereno dok je Željko komšić na skijanju ! :))) ZAto ga je Željko na crijeme otjerao iz stranke. A Božo ne može svog Refaša jer mu skupćinska većina ovisi od tri poslanička glasa ko DOdiku !
Pokenjamo mu se pod MOST !
@vinkomir4 EVO KO NAJVIŠE KENJA SAM SEBI U USTA : Čuj ovo je baš provala a ovaj MOST pun opasnih napuklina: Član MOSTA ocijenio kako je odlazak na skijanje u ovom trenutku dok nije formirana vlada NEPRIMJERENO , a partijski šef mu na skijanju ! To bi bilo isto kad bi Reuf BAjrović pričao kako skijanje nije primjereno dok je Željko komšić na skijanju ! :))) ZAto ga je Željko na crijeme otjerao iz stranke. A Božo ne može svog Refaša jer mu skupćinska većina ovisi od tri poslanička glasa ko DODIK