Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako će nas glupi Bakir napraviti novom Sirijom
dobro nam dosao brate i prijatelju..nadam se da donosis ugovor o 29-kama, Bukovima i jos nekim igrackama o kojima necemo javno, barem ne za sada..neka to bude malo iznenadjence.Dalje, treba utvrditi strategiju delovanja prema ovim fasistima iz NATO pakta, koordinisati sve aktivnosti u medjunarodnim telima, prvenstveno u UN-u.Ima tu dosta tema za razgovor. Слава Сербии !!! Слава России !
🙊🙈🐒🙉😂😂😂
Bolje bi vama bosnjacima da vodite brigu kako da se resite islamista koji su BIH od pocetka rata i koji su dobili drzavljanstvo inace od EU nema nista sve dok se ne pozabavite tom temom.U EU I Briselu nisu glupi i ne treba im jos jedna islamisticka drzava u srcu Evrope.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/region/2541448/istocno-sarajevo-na-nato-bilbordu-ispisano-pobij-srbe.html
:-)
drinsky1serbico: Kako ide to "četnici garažnici" za hemijsko-biološke agense ? Zanima nas malkice detaljnije kakve su mogućnosti da pomenute proizvode prebacujete na točkovima u neke druge beogradske garaže u kojima je lakše nastaviti sa skrivanjem rabote ?
namecila se Rusija i Putin na Balkan pravo.....
Britanski ambasador u našoj državi Edvard Ferguson (Edward) u otvorenom intervjuu za “Avaz” kategorično je poručio da ne može doći do podjele BiH, a samim tim ni do otcjepljenja RS, niti do stvaranja trećeg entiteta. – Tačno je da politički lideri i stranke provode previše vremena razgovarajući o daljnjim podjelama ove zemlje duž etničkih linija. Osnovna formula ugrađena u Dejtonski mirovni sporazum je ta da je BiH jedinstvena, suverena država koja će to i ostati.
e ako britanci kazu tako znajte da ce pop brzo da vam peva opelo
nek britanci gledaju šta ce sa Škotskom i irskom koje ce se odcjepiti
lavrov il lavor ista govna samo neke gluposti pisete o srbima rusima i sl. ne zaboravite da vam je bih majka a ne kojekakve vukojebine pisite o bosni o hercegovini o nasim problemima a ne o strancima nas niko ne pomene u portalima ni vijesti o bih a vi trcite ko muhe bez glave za strancima
Cetalji ejakuliraju..
@the... Eto ti kao znas zasto on dolazi...Ajde klado nemoj da se izvaljujes!!!
Samo vojna neutralnost !!!
Dobrodošao brate!
@NinoBelovSRBBolje da trazite alimentaciju od Turske za 500 godina djindji rindji, zivjeli bi ko bubreg u loju..
@hrisi-avgi Vi ste crni, a ne mi, zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mozes vala svakog mjeseca dolaziti,svakako nista nece sprijeciti Vucica da slusa upute mmf-a,sve ostalo je sviranje qurcu