Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po starom obicaju mosnjaci su nam opet malo iskompleksirani. U CEMU JE ZAPRAVO PROBLEM??????????? ...LIK IH PODSJECA NA NJIH SAME I NA NJIHOVU PRLJAVU SAVJEST. KUSTA JE SMOGAOSNAGE DA UCINI ONO STO JE NESTO NAJNORMALNIJE. ON VISE NA NJEGOVU SRECU NE NOSI BALAST SRAMOTE STO PRIPADA VJERI KOJA MU JE NAMETNUTA I KOJA JE I DANAS VJERA SILE NASILJA I TERORIZMA. SIGURAN SAM DA OD TOG TRENA COVJEK MIRNIJE SPAVA.
@*-* Nije poenat u tome... Ko je rekao da to nije njegova licna stvar? Da to je njegov izbor, njegovo pavo ali je i pravo svakog Sarajlije da bude ogorcen na takvog sugradjanina.. (nekadasnjeg).. Da, on nije pripadao ni jednoj politickoj stranci, ali je pocetkom rata \"pozivao i molio\" iz Pariza da se ludilo zaustavi, a samo par mjeseci poslije se \'uvlacio\" Milosevicu... eee u tome je bit... Sto je on najobicniji licemjer...
@hmm, Buduci da Kusta nije bio ni clan a kamo li vodja bilo koje politicke partije pocetkom devedesetih, njegova licna / privatna stvar je sto se jeste ili nije ljubakao sa Milosevicem, ali nije bila licna stvarlazno ,,ljubakanje sa agresorom\'\' - ,,bh patriotskih politickih\'\' vodja - cija lazna ljubav je zavrsila krvavo najvise po narod koje su predstavljali ti vajni bh patriotski vozdovi. Licno bih bila sretna da je bila iskrena ljubav izmedju ,,njihovih-nasih-vasih\'\' politickih predstavnika - ,,osudjena\'\' na vjecno zajednistvo u istinskoj ljubavi, slozi, toleranciji, razumijevanju, postovanju..
@*_* Kada??? Nakon sto se on sprijateljio s agresorom i ljubako se sa Slobom po beogradu dok smo mi ginuli... Bas nismo imali pravo da ga kritikujemo nakon toga... Trebasmo ga docekati kao pocasnog gradjanina... Ma ne, najbolje da mu sagradimo spomenik pored \"Memorijala paloj djeci Sarajeva\"... (ironija, naravno!).
@hmm, budi barem na trenutak posten pa reci koliko i kako je ,,njegov narod\'\' pljuvao po njemu? Niko ne bjezi od dobra.
snimak kuste u sumarku pogledajte http://www.youtube.com/w atch?v=cWwrRH-6buU
a kad je to on pljuvo po svom narodu i gradu, on nikad nije reko ruznu rijec za sarajevo ili muslimane, covjek je samo bio i ostao veliki jugosloven za kojeg je juga i JNA bila i ostala svetinja i nije mogao da shvati i prihvati da njegov narod koji se zakleo na vjernost jugoslaviji i JNA sad bude protiv te drzave i armije, i on je samo bio covjek koji je ostao na strani te drzave i armije i nije htio da mjenja stranu jer je znao i razumio da ste vi samo iskoristeni uz pomoc vaseg glupog rukovodstva(nekazem da je slobo bio nesto pametniji nazalost nije)u svrhu unistenja jedne jake balkanske drzave i stvaranja 5-6 malih kolonija sa kojima sad stranci upravljaju kako hoce, a kad je shvatio da je Juga unistena onda je kako je sam izjavio uzeo pravoslavlje samo da se nebi poslije njegove smrti otimali za njega kao sto se sad hrvati otimaju za Teslu naprijmer
@dario Zar najveci kompleksas nije upravo onaj koji pljuje po svom gradu, svom narodu, svom djetinjstvu i svojim uspomenama kako bi se \"uvukao\" tamo nekome????? eee upravo to je uradio \"veliki\" Kusta....
mozemo mi pricat sta hocemo ali je on bio i ostao velicina! kako mi samo na kyrac ide ovaj demagog i kontras sto se krije iza nicka beogradjanin. cisto sumnjam da je neki srbin mada o srbima i nemam neko visoko misljenje ipak su i takvi kakvi su bolji od danasnjih novokomponovanih mosnjaka. ekavicu ovdje moze svako pisati, nije bre to neki veliki problem. tip je iz nekih samo njemu znanih razloga kivan i ljubomoran na Kustu. mozda mu je karao trebu ili sestru mozda.... mozda mu nije htio negdje dati autogram ili mozda uzvratiti ispruzenu ruku za pozdrav i rukovanje... mozda ovo, mozda ono. tip kao on (mislim na ovog hibridnog \"beogradjanina\") ima po tom istom beogradu manje frendova od mene koji sam Hrvat i koji je tamo jedva jednom godisnje. Kusta u svakom slucaju nema razloga za brigu zbog ovakvih likova. Naprotiv, treba mu biti drago da nistavila i kompleksasi nisu na njegovoj strani.
@CHICHA Pa ocigledno nije dobro izucavao vjeru pradjedovsku, jer da jeste bio bi bogumil i molio bi se pet puta na dan... :) ali bolje ovako... neka svakoga tamo gdje pripada, pa i otpadnika medju vama... Samo ovdje ne mozete okrenuti pricu na vjerski aspekt, pa Nikolaidis nije musliman, ali jeste Covjek... Realan i objektivan i to moze biti svaki Srbin (kao sto je npr. Natasa Kandic) koji nije zatrovan mrznjom i nacionalizmom ili koji nije poremecen kao ovaj vam novopeceni Srbin Nemanja...
vala je i ruzan bas dobro sto promijeni vjeru jer takve rugobe nisu ni potrebne u nasem Bosanskom kijametu.lici na Gargamela :-))))
Fifo djete, tebi je ocigledno, za vrijeme II svjetskog rata (to je ono kad su muslimani bili cvjece krvatsko) jedan od tih bradatih neku nanu ili nenu tako sa ledja, pa sad ti o tome uporno. Popij lijekic, uzmi bocicu mlijeka pa na pajkanje! Evo ti jedna uspavanka, zove se Izgore mi dunja u fioci!! Izguglaj pa pevaj : )))
@CHICHA istina boliiiiii,hahahaha vas idol je bio pedercic-derpa,maleckim kecom i primao u guzu,hahahahahahaha haj junaka chiche draze,hahahaha i idola,karadzica guzi konj a mladic guzi kobile,hahahaha 21 dugacki hahahaha u guzu ahahahahaha derpe i malecki pa zato ste i jedna bolesna nacija,ahahahahahaha
coco loco, jesi punoljetna, mislim takav rijecnik, tc tc tc
Sa djecom ne diskutujem o tim i takvim temama!