Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srba nije nikakva nebuloza vec je logika...jadnice,treba se samo sjetit kad su srbi trovali albansku djecu po skolama na kosovu osamdesetih godina. BOSNA4EVER!
scbcic, cuvaj se i ti, volimo i mi papicu spremiti. :)
@jkgfgg Cuavja se, jer smo poslali i par krpelja samoubica na podrucje Kalesije i Olova :DDDD Cuvaj se visoke trave i krosnji drveca jer su ovo krpelji specijalci, koji su prosli komplet obuku ! :DDDD
Ovo je garant jedan od tipova specijalnog rata kojeg provode srbi protiv Albanaca. Zarazili krpelje i podmetnuli. Ovaj scenario nije ni malo pretjerivanje, jer srbi poznati fasisti. Nista me od njih nebi cudilo. Oni koji podju sad govoriti kako sam lud zbog ovakvog razmisljanja, nek se dobro napuse kur*ca.