Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se male ruke sloze, sve se moze
VIDITE DA MOZEMO BITI SLOZNI KADA HOCEMO
ja
hahahahaa furaju se malo na muriju sto radi tako godinam :D
Fino isplaniran pad, sad ce te decki lijepo fino u hr dobiti po cenera svaki ako jos ima a ima vasih ne-djela po hr; jos po cenera = cvanja po glavi! Jbo vas audi6 zivot tipa "vi necete zivjeti cijeli zivot kako mi zivimo jedan dan" ajmo decki u red na robiju! Pljackasi, valarosi, dileri, silovatelji, ubice dno dna od ljudi 100% klosari koje treba dozivotno zatvoriti u celiju a kljuc bacit u pm
bratsvo i jedinstvo proleteri svih zemalja ujedinite se
brotherhood
Pa i ne bi izabrali bas najprikladniji kostim za maskiranje .
Nema šta u Bosni pa na Hrvatsku. Kad tamo, kad ono policija hapsi. E bezze države....
Ma njima su i trešnje interesantne. Zar se čudiš???
dobra furka, treba probat
Oni su krali malo vise, a ja, Crnogorac, sam bio lijen
hapsi to sve redom :)
steta sto ih ne pustise da odrade posao, pa nek ih love poslije ih, imao bi klix 10 dana da cijedi "pljačku stoljeća na balkanu" :) a i mi da se "koljemo" čiji su lopovi veci :) srpski, hrvatski il bosanski :) pih jbmu, bas steta :)
ne pika se ko ih je uhvatio :) pika se ko je veci lopov :)
- Ženo, jesi čula da je Halid doš’o? - Reče mi Selma da joj rekla Maja da ga video Zijo. - Jesi čula šta vozi? Neki bjesan auto, ne mogu ni da potrefim kako se zove. - Ču, ču, ko zna šta taj muva tamo, il’ je lopov il’ kriminalac, treće nema. - Vala i pogled mu je takav, ako ne prodaje drogu, ubij me.
......sve pokrali u bosni pa sad šire posao.....
kako se moze zajedno kad se ima zajednicki cilj