Ilegalno izdavali putne dokumente
0
Kosovska policija uhapsila šest pripadnika MUP-a Srbije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ih yebat s vazeljin
A šta to oni misle, da se zaje*avaju po našoj Demokratskoj Republici Kosovo ? E pa neće moći Smrdi
Grad se zove Gjilani !
U pravu ste i ti @neko i @eNovinarstvo. Ali, često padam u dilemČ, da li je u Komunizmu bilo OK ograničavati medije na širenje bilo-kakvih informacija u javnosti.
@neko Na ovom sajtu njie bitna autentičnost, bitno je samo objaviti nešto ko je neko od nekoga čuo koji je opet od nekoga čuo.
HELJP RAŠA HEEEEELJP
Njih 6. za koje SRNA tvrdi da su legalno izdavali dokumenta je čista laž. Dokumenta za albance se izdaju u beogradu već nekoliko godina. Ovo 6 je uhapšeno iz razloga što su se ilegalno bavili nekim stvarima, izdavali falsifikovana dokumenta, a takve do juče, kada je sama Srbija priznala Kosovo, niije bilo šanse hapsiti. Eto vam istine, i pazite od koga preuzimate vijesti. SRNA je jedna lažovska agencija!
hebat ce im sipci znanje...na rate...sjeme da im srpsko zatru
Help NATO help, stop Serbian terror
eto mene dok napravim sljadoljed
cas se mogu komentari pisat bez FB cas ne mogu MOLIM VAS ODLUCITE SE,OTAC VAS J...O RATN OHUSKASKI nemoj te ispipivat Puls i reakcija sm radovi vec pokusajte i vi postati baram polufrofesionalni sajt umjesto sada sto ste obicne gnj ide.