Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako su oni smeli da uklone te barikade bez icijega odobrenja.
a ko je dozvolio da oni uklone te barikade na sevjeru kosova.
Sve dok s barikadama ne uklonite i četalje koji su se poprilično nakotiIi u sjevernom dijelu Kosova tamo neće biti mira. Dakle, u akciju.
pa koliko mi znademo da je taj kejfor zaduzen da sprovodi mir tamo a ne da uklanja barikade.
a ko je kforu dozvolio da uklanja te barikade na kosovu,oni su tamo zaduzeni da sprovode mirno stanje a ne da uklanjaju te barikade.
@optant Ko je tebi reko da je KFOR neutralan
Eci,peci ,pec!
Zapreke se stavljaju samo da vojnici nebi bili besposleni! Neka zarade svoju placu!
Kad Vesli Klark pocne da eksploatise prirodna bogatstva na Kosovu ,putevi ce biti prosireni!
Ko to moze tvrditi da je KFOR neutralan?
Neka neka tjesice tvoju hanumu uskoro neki Srbenda sa šestopercom..
Jado,samo se ti tjesi.....
Boze stvarno ste muslimani gl.upi boze sacuvaj pa ti prozivas moj narod zato sto su se tvoji poturice poturcili!! PA iz tih sto su presli kod turaka nastao si ti mamlaze zat.ucani!!! Srbija ima srce i ljude Srbi se ne krijemo iza nata Srbi imamo bozju pravdu na svojoj strani i to svi dobro znamo E posto niko od vas super kukavica ne igra fer vec se 3 udruzujete protiv nas eto koliko se nas bojite i kao da to nije dovoljno jak pokazatelj koje ste usr.ane hijene jos se krijete iza nata.. E sad sta nama treba a bice uskoro je Rusija da dođe da pomogne nama da se nato lepo fino us.ere i da mozemo mi fino i vama i siptarima i bilo kome da polomimo sve zube ili ako treba sve pobijemo Samo da nama neko stane iza leđa kad smo vec sami protiv svih kad ne igrate fer pa da i mi igramo istu igru pa kad vas uhvatimo same bez nata videcemo onda koliko ste jaki bice opet ona svetsko poznata si.la HEEEELJP BAAAZNIJA HEEELJP ĐENOOOSAJD! More marš ser.onje kuk.avicke poturicke!
Sa cim cete vi nekdasnji rimski robovi i bosanski kmetovi da pokrenete ratove: 1)nije 1990 2)srbija nema ekonomiju, nema naoruzanje, i nema jna 3) hrvatska je cistai od krivoslavnih smr.da i u nato-u 4) kosovo je 2,2 miliona albanaca i dobit ce svoju vojsku 4) crnogorci vas mrze i porucuju vam da vas treba porokati da servi ne postoje 5) vojvodjani zele da se odvoje 6) sandzak zeli da se odvoji 7) ne moze se vise uraditi artiljerijsko razmjestanje i tuvrdjivanje oko sarajeva tj nema vise opsade oko sarajeva ono je cisto od krivoslavnih sm.rda 8) imamo svoju vojsku 9)Imamo i nato i ameriku iza sebe XD 10) ameri gdje naprave najvecu bazu na balkanu nikada vise ne napustaju 11) u novom ratu samo bi slijedila traktorijada 12) servi bi dobili po zubima, i u bosni bi ih ostalo 10 posto kao nacionalna manjina sto ce i biti na koncu kada uslijedi bosanska oluja XD 13)vojnicki gledano srbija nema snage ni da odbrani vlastiti teritorij a kamoli da nesta ofanzivno radi
¡¡¡ ʇ s ı ɹ o ɹ ǝ ʇ o ƃ ǝ u ʇ s ı ɹ o ʇ ʞ ɐ ɹ ʇ ǝ ɾ l o q