Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Činjenica je da tužbu ne treba povlačiti, štaviše i Bosna bi trebala uložiti žalbu i sve dokumente JNA i SFRJ u vezi podizanja optužnica proglasiti ništavnim. Dobar potez.
Ne povuc tuzbu protiv serbije , barbarstva i agresije, Hrvatska bi sebi noz u ledaj zabila...!!! A Bosna i Hercegovina treba POD HITNO REVIZZIJU TUZBE PROTIV AGRESORSKE I TERORISTICKE SERBIJE...!!! Ne cekati...!!!
Nije ni tebi lako zivjet sa tolikom mrznjom
Bravo jaco, opet si nasla neku temu da napalis ove g,lupe nacijonaliste koji jos zive u devedesetim, a kojih ima zahvaljujuci politicarima kao sto si ti mnogo u krvatskoj. A sto se tice tebe, pa ti bi prodala i rodjenu majku samo da ostanes glavna kokos u krvatskoj.
ccccccccc, ko o čemu hrvati i muslimani o srbima.sutra kad budete išli dizati kredit u banku,napomenite da su srbi napravili genocid,možda kamata bude manja.
@tamburica GET YOUR FUCKING LIFE!
ima li ovdje ko trijezan????
...i treba, Jadranka.....
trebas jadranka da pitas i ovaj HDZ BIH dali su i oni za to da tuzba ostane.ja vjerujem da su oni za povlacenje tuzbe,jer trenutno se lizu sa bosanskim srbima,pa treba da im udovolje i po tom pitanju..
niko ne zeli povrgnuti hrvatsko porijeklo iz afganistana, a tuzbu genocida koji su izvrsili svi srbi podrzavam.
pa vas je sevap ubit bolan nebio opet da se zarati gledo bi da vas kokam kako god znam i umijem u drugom svijetskom ratu ste vi bili genocidni a hico vas je htio istjebiti jer ste smr.d,ljivi c,e.t,nici
A sta bi u prvom i drugom svejtkom ratu,ko je bio na cijoj strani. Zna se ko je genocidan da su zlocini iz zadnjeg rata smjesni prema onima iz drugog svetskog rata gdje ustase pobise 700000 srba i jevreja u Jasenovcu. Zato suti majketi.
SVAKA CAST JADRANKA I HRVATSKA...!!! DON\'T FORGET VUKOVAR AND SREBRENICA...!!! Srbi i srbija su genocidne i krvolocne ubbice i silledzije...!!! Sutra bi oni opet ponovo i na Hrvatsku i BiH-u...!!!
Ni mi u Bosni je ne volimo,iskreno
Jadranka...