Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako dragi moji Bosnjaci idalje kupujte 'rvatske proizvode Dukat Kras Podravku Janu kupjte u Konzumu a NE u BINGU i pomozite KITArevicki da nas sto prije nestane ...kupovinom HRVATSKIH PROIZVODA FINANSIRATE SVOJ NESTANAK!!!!!!
Jest ova zapela za BiH, plaho nestoo .
ova zena nece da popusti cccc
Ima li iko daMu od ovih Bosnjackih politicara da kaze ovoj drolji DOSTA!!!!!!!!! P.materina Hrvatska u govnima do grla a ona se kao sikira za Bosanski narod....MRSSSSSS fukso !!!!!
kitarko, ako hoces da pomogneš onda zavrni ruku onom vašem hercegovcu
A jesi pametna jebem te zutu i onog ko da stavi tu gdje jesi.
Sve je ovo bolni proces koji nazalost treba svoje vrijeme - mi smo zemlja koja je kroz vijekove bila okupirana. Osmanlije, Austrougarska, kraljevina pa diktatura. Logicno je da ono sto su Francuska i druge zemlje zapadne Evrope prolazile, ucile i borile se za tu ideju demokratije jos od 18.vijeka kod nas (i u biti kod svih slicnih zemalja) ne mozes ocekivati za svega 20god. Ja se stalno ponavljam - ali odeja demokratije polazi od naroda, narod je mora zivjeti. Ako imas dobru politicku ligu, koja je prosvjetljena, onda je moguce top-down nesto graditi i to relativno brzo. Ali u nasem slucaju toga nema - balvani su u kljucnim pozicijama, tako da cijelo drustvo mora da prodje kroz ovaj proces demokratskog stvaranja i uredjenja drustva. A taj proces ce da traje jos minimum par decenija.
Ma nije logično da smo u sred Evrope i da nam se dešava to što se dešava. Problemi zadnjih 25 godina su produkt naše gluposti i tuđe gramzivosti i bezobrazluka. Nije uredu ni poredti nas sa Francuskom jer nema bitnih paralela.
Bosna moze razviti strategiju uspjeha i razvoja bez savjeta njenih susjeda. Ako su vec toliko pametni nek rijese u svojim avlijama probleme i ekonomsku situaciju. Dvolicnost susjeda nam ne treba osjetili smo to 92-95.
M svojoj kuci pa tamo daji lekcije..
Ukidanje RS-a, i naseljavanje muslimana
odakle muslimana tolikih...de se urazumite. RS je garant opstanka muslimana na ovim prostorima, koliko to god zvucalo pretenciozno... Ne treba biti pretjerano pametan pa vidjeti raspolozenje Evrope prema istima u poslednje vrijeme, a bez RS-a, sa ili bez BiH, odoste u 3pm... ima dupe da nam ljubite...da nije Srba bilo, nebi muslimana ni bilo na balkanu...gdje us muslimani Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Austrije, Madjarske, Slovenije itd...koliko se ja sjecam to je sve bilo Tursko dugo vremena...nema...ni jedne dzamije osim u Srbiji i BiH...toliko
@neednolog Tipicni Edipov kompleks u odgoju djeteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ONA JE LJEPA :) svoj vi posao
*lijepa
Neko te prevario nisi predjednik Bosne nego Hrvatske
napusi se kite kolinda a nas ostavi na miru
odvedi dodika na medeni i nemojte se vracati nikako :D
Ovolika zainteresiranost i petljanje u naše unutrašnje stvari neće dobro završiti.
HVALA LIJEPA NA POMOĆI. vI ĆETE bIh POMOĆI NAJBOLJE - KADA SE BUDETE BAVILI SVOJIM POSLOM U SVOJOJ DRŽAVI! KADA GOD " POMAŽETE" I VI SA LIJEVA I OVI SA DESNA BOSNI BUDE JOŠ GORE. gRAĐANI IMAJU MIŠLJENJE SUPROTNO OD POLITIČARA - HRVATSKUH POLTRONA!