Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix.ba klix zašto dopuštate komentare o srebrenici na današnji dan osnova kulture je da se barem na današnji dan ne dozvoli bolesnicima da vrijeđaju nevino stradale žrtve.
jaro moj niko ne strada nevin....
ni zidovi nisu stradali onako...sve to ima svoje...oni su bili paraziti u njemackom drustvu i to ti se desi kad se ne integrises
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
STVARNO SRAMOTA STO DOPUSTATE KOMENTARISANJE I IZIVLJAVANJE NAD ZRTVAMA.
U Srbiji muslimani žive u miru vekovima. U BiH je bilo nešto drugačije. To treba prevazići i okrenuti se budućnosti.
Treba zaliti sve nastradale ! Ali sve !!!!!!!!
Budala ima na svijem stranama ! Ali netreba se njima dodvoravati ! Mislim na one koji ,bombarduju ,bez odluke UN ,a onda djele packe o moralu drugijem !
Treba se sjetiti i dogaja ,koji su prethodili ,tomu nazovi genocidu ! Nije genocid ono sto smatra Hag ili Strazbur ! Ima ono opis ,sasma drugaciji !
Svi ce muslimani u Dzehenem koji su cinili zlocine, kao i svi Srbi u pakao! U Dzenet i Raj ce oni koji se pokaju i koji budu shvatili svu besmislenost rata i mrznje! A ovako da samo jedna majka ima za cim da place, to veze sa istinom i pomirenjem nema! Selam
Vili Brant se poklonio žrtvama fašističkog terora i holokausta, ALI VILI BRANT NIJE BIO FAŠIST. VILI BRANT NIJE VELIČAO HITLERA, GEBELSA, KONC-LOGORE. U NJEMAČKOJ NAKON RATA NIJE DOŠLA NA VLAST NACISTIČKA PARTIJA. U NJEMAČKOJ NA UTAKMICAMA NEMA TRANSPARENATA AUŠVIC - BUHENVALD Ć DAHAU - HOLOKAUST. NJEMAČKA JE SA SVOJIM FAŠISTIMA RAŠČISTILA. SRBIJA I REPUBLIKA MRSKA NISU I NE ZNA SE KADA ĆE. ZATO ILI GOVORITE ISTINU ILI ŠUTITE, MANJA JE ŠTETA.
Klasična propaganda i izvještačenost kao dio "prikazivanja pozitivnih signala iz Srbije", da bi se kao takva lakše približila EU. Sva ova verbalna baljezganja meni ne znače ništa, ja im vjerujem kao i 1992.godine kad su nas granatirali, snajperisali i zatvarali po konc-logirima. A sve iz prostog razloga - ko je bio pas prošle godine biće i ove samo godinu stariji. Ništa, ama baš ništa agresori na Bosnu nisu promijenili, kada su u pitanju njihovi ciljevi, osim šuplje priče. Ivica Dačić, premijer Srbije postavljen iz stranke socijalista - iz iste one stranke koju je osnovao balkanski kasapin Milošević, priča tu šuplju priču, kako oni poštuju nezavisnost Bosne i njen integritet, a dolazi u dio Bosne kao u svoju prćiju i tamo drži sastanke sa fašističkim secesionistima. Rekao je i Maldić u Srebrenici da se muslimani nemaju čega plašiti i da nikom neće faliti ni dlaka s glave. Osim što ostadoše 8372 ljudi bez glave. Dosta je više prenemaganja i glume nekakvog Vili Branta.
Srbija je odgovorna za ne sprečavanje genocida u Srebrenici...presudio haški sud! Srbija je direktno i indirektno umiješana u genocid Sami Srbi iz Bosne nebi uspijeli počiniti genocid, bez svake vrste pomoći Srbije!
Koliko miliona zidova je stradalo u drugom svjetskom ratu,pa ovoliko ne kukaju...jeste naporni u PICKU MATERINU.....samo kukakte i serete
Sramotno je kako su neke žene došle na ovu dženazu,djevojke iz hora trebale su da stave maramu,a ne kao neke aveti da stoje,ipak ovo je muslimanski ukop.Sramota šta su organizatori dopustili.
Sta kenjas, po muslimanskom obicaju zene uopste ne trebaju da prisustvuju sahrani.
Sramota si ti. Valjda je bitno sto su dosle i iskazale zaljenje a ne kako su bile obucene. Zatucani idiote.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva jadna skupstina. To je leglo zlocina, leglo iz kojeg je nastao rat u Bosni i iz kojeg su nastale silne zrtve i Srebrenica. Trebalo bi zabraniti srbinu do sudnjeg dana da kroci u Srebrenicu.
Zrtvama ne trebaju licemjerni politicki govori i sazaljenja .
Kakvi ste to ljudi, da se nista ne kaze bilo bi sto se ne kaze, sada kada se kaze, onda je to licemerno! Pa znate li vi sta hocete? Treba li cela Srbija da place za vama? Hoce kada i vi budete plakali i izvinili za ono sto ste radili! Selam! Bajrambaracula
i jos samo da kazem da je sramota za muslimane da nekakvi horovi na dzenazi pjevaju pjesme i to jos uz nekakvu crkvenu muziku...to samo kod nas u bosni ima...ja mislim da se ovi predstavnici islamskih zemalja zgrazavaju...bruka...
terror@ vidi se da nisi normalan. I uhapsise li Karadzica? koliko ih se bunilo za Mladica? vidis da iz godine u godine sve manje i manje vas je zadrtih Srba... Pocinjete dolaziti pamet, ali ti sigurno neces, javljas se iz nekog dijela RS-a predstavljas se da si Srbin, a obicno si mudo od ovce