Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna li si lijepa moja kad ti takvi ljudi vladaju, ima i gorih od Srba u sto sam se uvjerio vise puta i to van ratnog bojista, treba Keruma zvat u Bosnu da upozna gore hajvane
E GOSPODINE KERUM SVAKA VAM CAST....To sto ste rekli-rekli ste iskreno a ne kao vecina vasih sunarodnika krije ono sto misli....Jos bih vas molio da uticete na svoju hrvatsku mladez, da kad ovi moji jadni Srbi dodju na more uhvate kakve motke pa nek ih dobro izmlate da bar 6 mjeseci ne izadju iz bolnice..Ruke vam se pozlatile......I NISTE KRIVI VI - KAO STO STE I SAMI REKLI, TAKAV JE VAS ODGOJ - VASA OKOLINA -VI DJELITE KAO SVAKI NORMALAN COVJEK LJUDE NA DOBRE I LOSE -ALI ODGOJ -OKOLINA .......STA DA STE RECIMO RODJENI U SVAJCARSKOJ VI BI VOLJELI SVE LJUDE,...ALI USTASKISTAN JE TO - POZDRAV OD MRDJANA IZ RUNJUSE DONJE
Kerum, hahahaha, pa Juka je za njega bio mozak samo sto nije imao konekcije, hahahah
ko ce da pozeli ove divljake srbe u svom susjedstvu,kad im nikad ne znas kad ce se napiti i zaklat ti dite..triba ih vrnuti na Karpate di ni paramecijum ne uspjeva..
\'Kad zbunjenu glavu,napusti um! Nastaje osoba Kerum.Nosi sah.ovnicu al ne igra sah, zguzio ga jednom brkati V.lah.. Pocepala ga garava ki.ta,tog maloumnog gradonacelnika Splita. Trpao mi u straznjicu u isto misto,pjeva cilo Velo misto\"...Sada kaki pod svaki zbun,mali cucek Kerum...Svima je jasno ko dobar dan,idol mu je Zeljko Arkan.
garant ti je neko srbin bio dok tako pricas a sto se pravdas ja mislim da su ti srbi nedostizni uzor
normalno ustasko potomstvo i nije vredno srba stidite se sto ste nekad bili prelivode
pametan covjek, svaka cast
@komunista ti si vjerovatno jedan od kukanjcevih oficira koji je ubjedio bosnjacke tzv anti-nacionaliste da im ne prijeti opasnost od JNA. E vidis s tom pricom o jugoslaviji mi sada brisemo guzicu. Vise nemate haubice oko Sarajeva, nemate vojnu silu kojom drzite u okruzenju gradove i sela i nemate paravojne snage da za vas kolju dok vi to posmatrate. Svega toga nemate pa vise niste tako puni sebe i drcni kao 1992. I ostavi se ti Tita, Tito je bio gospodin ali ti ga zloupotrebljavas. Vjerovatno za vlahe imas drugu pricu, o tzv Brozu kao najvecem neprijatelju Srba.... Ali ti ta prica ne pije vode pa je ovde koristis kako bi pokupio koji poen od ovih sucmurastih koji nemaju pojma ni gdje zive. Duboko vjerujem da si ti veliki fasist i nacionalist samo ti ne odgovara da to javno izneses. Dok je takvih kao sto si ti vjecno cemo bit u belaju.
Bez obzira što ima takvo mišljenje nema potrebe da rasplamsava mržnju, takve stvari treba držati za sebe, a sa svakim FINO.
Bogami Zeljko ni vas paksu nije ostao netaknut sto se karanja tice 92-96. malo kama-sutra.malo malj prekosutra i tako iz dana u dan.Eno jos drzim alat u supi:)
A ZUFRI MU JE GLAVA BOLI, POSLJEDNJI POKUSAJ BRICE DA OD GUZICE NAPRAVI LICE, HI HI HI HIIIIIIIIIIIIIIIII
Pa faca mu govori da je primitivac, ovako nesto samo ovaj konj moze izjaviti, boze sacuvaj nas od ovakvih primitivaca, sramota za Split.
jel\' triba mozda i dodat da sve ovo sto je receno za Srbe, vridi i za muslimane... (za razliku od Srba, ovi drugi mi ne bi ni na pamet pali)... p.s. pa sad neka Bosnjaci iz BiH razmisle, kada daju podrsku ovakoj jednoj izjavi
DOK JE BIO JOSIP BROZ BILO NAM JE FINO SKROZ