Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosanceros mozemo\'l da izbacimo rijec Srbin , nisu to srbi to su Vlasi. Casni Srbi kao i ostali dobri narodi nemaju poriv za unistavanjem. Vlaska i stocarska plemena su bila dio sireg bazena i to su ljudi ukoljice. Oni su dobili ovlasti i upropastili mnoge dobre odnose izmedju dobrih ljudi. Ima Vlaha i oni su se umijesali u svaku od ova tri naroda. Zato treba izbjegavat rijeci kao Srbin u negativnom kontekstu, jer uvrijedimo dobre i postene ljude. Nekad se covjek zanese zbog toga sto Vlah zloupotrebljava termin Srbin.
Šifra sa sl...@U pravu si covjece za to da im je klanje u genima,ja vise ni jednom ne vjerujem i UVIJEK CU IMATI SPREMAN HANDZAR(ako zatreba).Kazu da je taj Sava koga prozvaše svecem UBIO RODJENOG BRATA...fakat srbi su nesto ko zidovi...PROKLETI.
KERUM NISI U PRAVU..NISI ISPAO RASISTA, JER POJAM RASISTA OBJASNJAVA DRUGI VID MRZNJE...TI SI OBICNI, HRVATSKI POLUPISMENI NACISTA... NAZALOST TAKVIH KAO TI JE PUN BALKAN U SVIM NACIJAMA I ZATO NIKAD NECETE UCI U EUROPU, A I NE TREBA...
Kerum je u pravu i zna sta govori, srbi su bolestan narod koji treba izolovati
ispo si budala i budalom te napravio srbin stankovic u sred zagreba na drzavnoj tv zato sad moras da lizes sto si srao
Da razjasnimo: Covjek NIJE ispao glup, jer je rekao ISTINU, svidjalo se to vama pojedincima ili ne. Srbi su rak-narod danasnje civilizacije koji su nazalost dio nje. Jel ovo sada govor mrznje? Ne, fakt.
dragi moj kerume, ispada se iz auta ili iz voza (vlaka), a nacionalista ili jesi ili nisi. ocito da jesi nacionalista, pa zasto se ondapretvarati da nisi? srdacno kemica
on je barem otvoreno rekao sto misli, sto je neuporedivo manje zlo i opako prema onim srpsko-kroativnio-bosnjackim humanisticko etickim velikanima od kojih je nastala balkanska bratska - sacuvaj me Boze srpskog junastva, hrvatske kulture i muslimanskog merhameta\'\'
ne sekiraj se sifra, nece nikad vise. KUNEM TI SE ;)
opet za gradonacelnika
@HM Ti očigledno nisi doživio da ti tamo neki Srbin iz Beograda, koji nema šta da traži ovdje u državi, dođe i zakolje dvoje članova obitelji ateista, koji nit su Hrvati nit su Muslimani niti vjeruju u bilo kakvog Boga, već su se samo našli na putu razularenog srpskog k0pileta, zato začepi. Očigledno si ćorav pa ne vidiš da Dodik i dalje prosipa tu istu ideologiju kao 92. godine na svoja p0gana usta i niko ništa ne radi. Opet će srbi uskoro u kllanje, nisu odavno, a to im je u genima, jer su genocidna p0gan. Eto vidjet ćeš.
@Šifra sa sli... Bolje biti i mrtav, nego u ziviti i razmisljati kao ti ...
Pa iskreno gledajući, bolje ispasti i glup na televiziji nego imati Srbina za zeta. Ovako barem ne moraš strahovati da će k0pile doći sutra da te zakollje bez ikakvog razloga samo zato jer mu je to njegov mitropolit ili Sveti Sava ili koja već god srpskočetnička p0gan naredila. Srbi su genocidne životinje i Kerum to dobro zna, vidio je kako u prošlom ratu nisu u stanju da misle svojom glavom, već čim im Beograd naredi da kollju, oni svi kolektivno kollju. Njima je kllanje u genima.
Eeee Kerume.... ISPAO SI TI MAJCI NA PORODJAJU !!! PRAVO NA GLAVU !
Cuj,\" Ispao sam rasista, nacionalno netrpeljiv i isključiv\", ma jok, nisi.