Zbog političke situacije u Sloveniji
0
Karl Erjavec nije prijetio Hrvatskoj, samo je zabrinut
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni hrvati prijetili slovencima...samo su zabrinuti kako ce svi slovenci stati u slovenacko more
Janezi g0vna bili i ostali. J3b0 ja naciju koja je opstajala godinama na pokradenoj štednji od običnih građana. Ako Hrvatska pristane da "oprosti" Janezima ona dugovanja uz silne kamate, onda svi Hrvatski političari bi trebali snositi konsekvence jer ta imovina nije njihova. A ako EU dozvoli Janezima da bilo koga ucjenjuju ulaskom u EU, onda j3b0 ja takvu EU. Ko su to Janezi da se pitaju za bilo što?
Dobro im je odgovorio nacelnik Pule, mozda Hr nece u EU ,ali nece ni Slo na Jadran 100%
koji su egoisti ovi zlobni slovenci, oni ušli u eu, pa sad ko netreba niko više. oni sami su imali sreću, jer je u tim ratnim danima na prostorima ex yu, zapad tražio bilo kakvu malu nit da pokažu da se i na ovim prostorima može ići unaprijed. tako su slovence ubacili u eu za primjer ostalim novo-nastalim državama, pošto ionako rat nisu ni okusili. jednostavno, slovenci osim sreće nisu imali nikakve veze sa zapadom i eu.
Znate li onu staru arapsku poslovicu: "Psi laju, karavane prolaze".
Bravo Slovenci! Napokon neko s mudima da škutorima stane za vrat!
Nabijem bracu Slovence n ao nu stvar, jedina istina je konfiskovati komplet imovinu od Slovenskih firmi, i objaviti moratorijum na sve odnose sa dotisnim, ako je potrebno, sv euraditi obrnutim redom, ali uraditiiiii
Eto to belaja.Sad ce ih JANEZI ucjenjivati do besvijesti:more,pa banka,pa ovo pa ono, krvi ce im piti.
Šta radi ženska između dva Slovenca? Smeta im:)
Iznajmljujem Sloveniju za manje svečane prigode, rođendane i obiteljska okupljanja
SLOVENIJA SLOVENIJA KDOR NE SKACE TA NI SLOVENC HEH HEH HEH ZMAGA JE NASA!
Samo da hrvati ne postanu 'čke k'o ovi Slovenci kad' uđu u EU....
Slovenci samo mogu sanjati nesto ovako. Cisto se zna da EU (pogotovo Austrija i Njemacka) zele Hrvatsku unutar zajednice. U slucaju da Slovenci ne zele da podpisu nesto, dolaze subtilne sankcije Slovencima. Svi znamo kako se prica zavrsila vezana za J more. Samo ne kontam, koji ce rack*u Hrvati ili Turci u EU?
Nije majka karala Muja što se kocka, nego što se vadi.
- Šta koriste Slovenci za nadgledanje zracnog prostora? - Vojnika na vrhu Triglava.
Došao Mujo sa sela u grad. U kaficu se prikačio nekoj curi i nagovara je da pođe s njim: - "Kod mene u planini je čist vazduh, mir i tišina!" - "Da, ali ja sam čula da vi tamo krešete i ovce i koze i krave i guske." - "Jesi luda bona, kakve guske?!"