Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su komedija. Oni ne mogu ni sami sa sobom. Jedino znaju biti poslusni vazali i konjusari
Pravi čovjek na pravom mjestu. Dodik i Čović na aparatima. Samo Karajmarko!
...naguzi oreškovića propali udbaš, priučeni ustaša i autohtona dinaraska primitivna seljačina sa dna kace.
da ... stvarno čudno ... onakav ekspert ... biznismen i stručbnak za svašta ... da ovako obrišu pod s njim ... nešto se meni tu ne slaže
@Kad ja kažem ja ...otužno je kad jednog civiliziranog insana izradi dinarid sa dna civilizacijske ljestvice.
Hrvatska propala k'o kauč. A to je tek početak.
Vidi đubreta zločinačko lopovskog, sad ispade Orešković kriv a ne ovaj zlotvor jebbeni. bem li vam mamu mrtvu cijelom HDZ-u. Da hoćete pasti i u Hrvatskoj a pogotovo u BiH.
ne diraj karamarka. morat cete ga jos dugo gledati. on je pravi prijatelj bosne.
tol'ko o timu. šteta, simpatičan tip. vlade nije šteta, imaju par takvih idiota da im i ovi naši mogu pozavidjeti. bolje da most i sdp odmah sastave vladu, nego da gube nekoliko mjeseci na izbore da bi napravili isto.
@Max_Bunker Kakamarko ima veoma inteligentnu facu, nimalo tupavo ne izgleda. Al' kad bi se za1ebavali.
kako ovo moze da se desi jednoj velesili poput vas hm hm
Izgleda da su i ovome Turci heftali prabaku malo..
...bit će prije izbori, nego nova vlada.......a i poslije izbora će se teško složiti neka snažnija vlada, bez obzira tko bio na vlasti.....